miercuri, 27 februarie 2008

Obama, negrul cu turban




Baracka USA arde ca Obama Bin Laden poarta turban, iar Oprah se piaptana in prag la Casa Alba
Astazi dimineta la Radio 21, am auzit ca cicula pe net niste zvonuri cum ca senatorul Barack Obama, candidat democrat la presedentia Statelor Unite ar fi musulman. Punct de origine: poze cu Barack imbracat cu o roba si un turban alb, in cursul unei vizite efectuate in nord-estul Kenyei in 2006. Scopul acestor zvonuri este evident, scaderea sanselor acestuia de a ajunge la Casa Alba.
Aha, deci ticalosul asta arogant, care o va numi pe Oprah consilier cand va ajunge el cel de-al 44-lea presedinte al Americii, care stie sa pronunte “nuclear” mai bine decat G. Bush, nu-i numai negru, mai este si musulman pe deasupra! Adicatelea are tot ce trebuie sa fie iubit de americanul asa zis original, care a uitat ca in rezervatii inca mai traiesc cateva din “animalele” de la care a “revendicat” el pamantul. Americanul de rand, care poarta 50 de stele tiparite pe chiloti si care din postura de fabricant a devenit de ceva vreme si consumator de bombe, are un colt alb impotriva unchiului Tom, desi acesta ii promite asigurari medicale generale si incheierea rapida a razboiul din Irak.
De ce-i este frica lui John mancatorul de inghetata la kil, burgari si gogosi cu gaura la mijoc?! Se teme de vecinul lui mai tuciuriu, care desi a trait intr-o tara unde vaca circula pe higway iar oamenii gatesc curry pe trotuare, stie sa programeze calculatoarele in timp ce el credea ca acestea se numesc PS3 sau Wii.
Se teme de tipul foarte bronzat de peste drum, care desi a terminat Facultatea de Fizica din Jakarta, n-are nici o jena sa-i tunda lui peluza pentru cativa dolari.
Se teme de mexicanul de alaturi, pentru care nici o munca fizica nu-i rusinoasa si care accepta sa-i desfunde buda chiar daca la el acasa era profesor.
In ultima vreme se mai teme de caderea dolarului, cresterea pretului la titei, de oricine refuza sa poarte blugi si face alergie la turbane si cerceaf.
O fi dracul chiar asa de negru?! Sau in cazul democratului Obama, dracul o fi optic alb?
Ca orice subiect religios, acesta este pe buna dreptate controversat. Pe bancnotele verzi scrie “Noi credem in Dumnezeu”.
Este de neconstestat ca religia in America este un lucru important. Atata doar ca importanta unei anumite religii in stat s-a tot modificat. Este suficient de importanta ca presedintii Americii sa fi facut slalom intre diverse variante ca sa dea bine la electorat. Presedintele George Bush s-a convertit la Metodism iar Justice Thomas la Catolicism, la fel ca si Jed Bush. Deci schimbatul religiei in scopul electoral este acceptat.
Pai da, dar ce te faci ca Barack este un apostat al Islamismului convertit la Crestinism?! Te pomenesti ca imbracand un costum traditional cu ocazia unei vizite intr-o tara musulmana, i-a revenit credinta in Profet si Alah?! Daca se intoarce iarasi la Adevarata Credinta (sic)?! Vai de minee...si ce de evrei l-au votat pe democrat! Sariti lumee...ca cioara asta ne-a inselat! Asta vrea cheile de lansare de la ogivele nucleare ca sa le dea lui Osama.
Intr-o singura fraza Obama le-a bifat pe toate. Este destept, negru, musulman in recidiva si abia la urma democrat. Despre sex, droguri si alcool nu mai poate incapea vorba, caci ca si Arnie, omul a spus sincer ca este vinovat.
Mi se rupe de bunastarea americanilor, dar eu in locul lor pe Obama l-as vota, asa...macar pentru contrastul de culoare!

6 comentarii:

  1. Mda .. America ...hai sa o cunoastem un pic ..Daca nu v-au iesit inca din cap evenimentele din 11. 09. 2001 si va mai da inca dureri de cap, luati-va 0,3 minute timp, sa comemorati cele 3000 de victime civile din New York, Pennsylvania si Washington ...Si pentru ca tot ai timp si esti la tema asta, mai dedica inca 13 minute pentru cei 130.000 de civili irakeni, care au fost omoratzi in 1991, sub comanda presedintelui Busch senior . Potzi sa-ti amintesti, cum atunci americanii ,au cantat si au dansat pe strazi ? Cum au sarbatorit si au aplaudat ? Asa ! Sa mai daruim 20 de minute de tacere si pentru cei 200.000 de iraniani, care in anii ´80, au fost omorati de soldati irakieni ,cu bani si arme sponsorizate de USA, inainte ca America sa schimbe directia si sa declare prietenii irakieni drept dusmani .Si mai ia-ti timp inca 15 minute din timpul tau si pentru cei 150.000 de soldati afgani, care au fost omorati de taliban, cu indemanarea dobandita prin bunavointa CIA ! Ar mai fi inca 10 minute necesare, pentru cei 100.000 de civili, omorati la Hirosima si Nagasaki, datorita bombei nucleare, aruncata de americani in al doilea razboi mondial ! Deci! Ai comemorat aproape o ora intreaga, (pentru fiecare 10.000 de victime un minut )0,3 minute pentru victimele americane din New York, Washington si Pennsylvania si 58 de minute pentru victimele facute de ei in lumea intreaga ! Daca proportia asta, inca nu te-a trezit la realitate .. poti sa mai comemorezi inca o ora, victimele din Vietnam... sau victimele din Panama in 1989, cand trupele americane au atacat sate nevinovate si au lasat in urma 20.000 de copii orfani, schilozi si fara adapost...Sau pentru milioanele de copii, care datorita embargoului american, impotriva Irakului, Kuba s.a.m.d, au murit de subnutritie . Sau pentru sutele de mii de victime, ale razboaielor civile din Chile, Argentina, Uruguay, Bolivia El Salvador etc, organizate si finantzate de Statele Unite. Si ei vorbesc acum , despre terorism si asigurarea pacii ..!!!.Posibil, ca timpul vindeca orice rana.! Dar e un cosmetician deplorabil...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si ca sa mai adaugam procentul ce depaseste 75% de hiperponderali, de conceptul "trebuie sa vrei si ai sa poti" inteles in cele mai multe din cazuri gresit..etc... Sunt un etalon dar asta nu inseamna sa fie si al meu...in fine..

    RăspundețiȘtergere
  3. Acesta este un test dar nu va speriati nu contine TNT:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Crezi ca un candidat negru va rezolva problema de atitudine a americanilor?>
    Oricum lor li se rupe de ceilalti, atata timp cat ei traiesc visul american.
    Dar, nu ii putem face pe americani asupritori si pe restu` lumii victima, cand au fost atatea situatii ij care au murit oameni nevinovati, asta in sec. XX.
    Un Obama in roba+turban nu e decat un Obama.Daca ii pui bicorn e membru al Academiei Rranceze.
    Cu acest om in frunte, nu se vor schimba americanii, inertia lor este prea mare si masa de prostie este la fel, uriasa.
    Oare pe cine va ataca Obama in cazul in care va fii ales?iran,Turcia, Coreea de Nord?
    Sunt tare curios...si daca clopoteii vor avea o stralucire verzui-ciudata noaptea( din motive de plutoniu) sa stiti ca am avut dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ursu. Mi-e foarte greu sa comentez ceva la ceea ce ai scris. Mai bine iti multumesc si tac.

    Sorana. Razboiul cu suncile este pervers, cand ai invins te intrebi la ce bun. Obezul pus la regim: inainte aveam si eu ceva greutate cand spuneam ceva!:D Legat de comnetul 2: TNT nu, dar plutoniu?!

    Dor de vorba. Cum ziceam, mi se rupe! Echidistanta nu exista, dar maca o pot simula scriind ceva dragut si echivoc despre madam Clinton. Ideea este ca a nu tine cont de americani este ca si cum ai zice ca radiatiile nu exista.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nehh!! ohne plutoniu ca are consecinte prea grave:D Ma gandeam ca renunt si la TNT si bag asa niste shuturi bine plasate de test, dar nu spun unde:)))

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE