marți, 3 februarie 2015

Shake you later alligator


După îmbrățișat lei și pupat delfini în cioc, o nouă modă face furori printre hipsterii din Statele Smintite ale Americii. 

Scuturatul aligatorului deasupra capului pare o nebunie, dar toți cei care au experimentat asta afirmă că s-au simțit minunat. Mă rog, cei care au scăpat nemâncați de saurieni o spun.

Sper că moda scuturatului crocodilului să prindă rapid în România. În felul ăsta v-om avea aligatori grăsuni și hipsteri din ce în ce mai puțini. N-avem aligatori, să încerce cu pitbuli?!

sursa foto: twitter


10 comentarii:

  1. Ia zi tu, pe ce hipster ai boala ?
    :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Radule, după ce că avem numai câţiva aligatori şi crocodili în ţară, şi ăia ţinuţi în condiţii naşpa la grădinile zoo, acu vrei să-o omoare tăţi netoţii încercând să-i facă cocktailuri bio?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Belle, atunci să încerce cu rechini, finanțiști, politicieni, că e cel puțin tot atât de periculos ca și cu aligatori!

      Ștergere
  3. Yeeee! Şi ajung şi speciile enumerate de tine la un efectiv de sub 50 exemplare la 20 mil de locuitori? Unde mă pot înscrie pentru o tură de călărit bancherul/ politicianul sau vedeta? (N-am şmuchi suficien de zdraveni să-l ridic pe soţul dnei Udrea în aer, totuşi. Şi nu vreau să ajung eu specie extinctă.)

    RăspundețiȘtergere
  4. asta îmi miroase a... a consecință a declinului demografic. seamănă cumva cu ritualul roman prin care ăștia își ridicau copii în aer pentru a-i recunoaște. amuzant. oare în mintea lor cum or zice, poate: ego, crocodilus filius recunoscus?

    RăspundețiȘtergere
  5. facand masaj la prostata ramai fara cap

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE