vineri, 6 februarie 2015

Pizza (mas)calzone


Am comandat pizza vegetariană dintr-un sictir temporar de carne, dar m-a pus naiba să o comand împachetată, model calzone.

Sfatul meu: nu încercați asta decât dacă sunteți în trecere de la vegetarian către rawvegan, deși mă îndoiesc serios că rawveganii mănâncă legume clocite înfășate în cocă crudă.

Ah, una dintre colegele credincioase și-a comandat pizza mexicana și i-au adus diavolo. Să-i spun, să nu-i spun?! Mai bine tac că e fată bună și merită o digestie sănătoasă, chiar dacă neortodoxă.

14 comentarii:

  1. Se pare că sictirul temporar de carne nu se lecuieste cu pizza. Am găsit în dex și mascalzone, sunt curios cum se pronunță. Și cică limba italo-română nu există. E și pizza în dex.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Carne în figiderul tău, nu era în dex?! :P

      Ștergere
    2. N-am nici frigider, nici televizor. :P Doar o sobă pe lemne, care n-are lemne. Bag carnea direct în sobă.

      Ștergere
    3. Si drept gratar folosesti porbagajul de la bicicleta, iar cand faci frigarui ramai in pana de spite?

      Ștergere
    4. Mă forțezi să răspund la întrebări provocatoare. Deci, să fim înțeleși: sunt atât de sărac încât nici portbagaj la bicicletă n-am și nici bani de spițe. Tot car o bucată de sârmă ruginită în ditamai rucsacul pe care o folosesc la frigărui. Acum îmi dau seama că ar fi bună și pentru spițe.

      Ștergere
    5. Însoară-te și nu o să-ți mai trebuiască grătar! :D

      Ștergere
    6. Am spus deja că sunt prea sărac să mă-nsor. De unde să iau eu una de pe stradă, s-o hrănesc, s-o fac de nevastă? Așa de rău e, fără grătar?

      Ștergere
    7. Nu e rău, este doar trist! :))

      Ștergere
  2. Nici nu stiu de unde sa incep? Ca poate nu e recomandat sa devii vegetarian cand te cheama Mucegai? Ca mai bine ai manca doar branza, ca esti si Ales? Daca vrei sa scapi de dileme, eu carne mucegaita n-am vazut!

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE