marți, 17 februarie 2015

Nisip


Așa cum bănuiți ori poza nu-mi aparține, ori cugetarea, ori amândouă. Azi am furat puțin poza. Pentru că Potptămaș, pentru că Trandafir, pentru că fără nisip viața e pustiu!

7 comentarii:

  1. Despre cei dispăruţi, numai de bine... sau aia era despre morţi? Who the hell is Poptămaş/Trandafir?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se poate așa ceva, ești inadmisibilă Irino! Să nu știi cine e Tony Poptamas și Teo Trandafir?! Cei doi Thei ai Feisbucului contemporan?! Avaaai! Deci nu!
      :))

      Ștergere
    2. Deci da, incorigibilă, inadmisibilă, ce fel de ...bilă doreşti. Ba mai mult, infeisbucibilă!
      De Teo am auzit oleacă pe vremea când potoveau cei de la Pro puricele Măruţă în locul multpreaevidentei Teo Trandafir. Deci sunt praf! Nisip, ce mai...

      Ștergere
  2. Recunosc ca am stat o clipa blocata, am citit tot in ciuda faptului ca am o reactie de hrrr! cand vad asa ceva tocmai pentru ca m-am dez-frienduit de toti cei care urmaresc paginile lui Tony, Teo, Maruta, Olivia etc. si am garda mereu sus ca neamul astora nu piere cu una cu doua!

    Astept sa scrii si ca mama e numai una dar la batranete, desi singura, tot i se cheltuieste pensia ca doar a fost destul de proasta sa-si creasca copiii pe interes iar acum se tanguie pe facebook :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Câtă transcendență, gândire posibilă doar după transhumanță.
    Totuși oierul nostru autohton știa cânta la fluier de zor, de pășteau oițele cu spor, iar când pe Zoița cu vorbe frumoase-o vrăjea, cuvinte cu tâlc găsea.

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE