joi, 12 februarie 2015

Ce cur mâncabil ai!


Oricine este încă în căutarea unui cadou pentru Ziua Îndrăgostiților și este în criză de inspirație o să aprecieze această sugestie.
Toată lumea cunoaște chiar dacă nu o utilizează, expresia „ce cur futabil ai!”. Vești bune, vocabularul vostru tocmai s-a îmbogățit cu expresia „ce cur mâncabil ai!”

Cred că sunteți deja sictiriți de cutiuțele în formă de inimioară cu ciocolate tot inimioare. Gata cu dictatura inimii, de azi instaurăm legea curului. Tocmai am aflat că există bomboane de ciocolata în formă de cur. Nu săriți nu faceți cruci, nu e vorba despre buci ci întocmai și exact despre sfincterul anal, ochișorul maro, numit găoz în limbajul vulgar.


Pentru numai 38.95 $ (plus taxe transport) puteți primi trei cutii de rozete mâncabile pe care să le faceți cadou de Valentine's iubitului sau iubitei după caz. Ori, dacă vă simțiți foarte (anali) originali, puteți să vă turnați propriile bomboane direct din curul personal. Sunt sigur că persoana iubită va aprecia asta înmiit. Dar atenție, turnatul ciocolatei în matriță poate fi periculos, o mărturisește chiar inventatorul acestui inedit cadou:
“Când mi-am turnat-o în cur, chestia aia a luat-o la vale peste coaiele mele, apoi mi s-a scurs până pe față”
Asta spune Magnus Irving, omul cu ciocolata din cur. Poate pare cam riscant, dar chiar dacă nu vă place ciocolata în cur, s-ar putea să găsiți procedeul de fabricație foarte distractiv. Cel puțin așa pare din clip.




Sursa informației, aici.

7 comentarii:

  1. să nu fie ciocolată aerată, în rest, cu migdale sau lapte, 5 cutii la masa 2, vă rog!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un sincer STF Radule, cum îmi stricaşi tu mie cheful de ciocolată. Şi era printre ultimele mele plăceri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aidi tu fatăăăă... ciocolata e ciocolată chiar dacă are o formă anusată! :P

      Ștergere
  3. Cred că o să șterg postarea asta. Fix în aceiași zi (12.02.2015) revista Vice a publicat un articol asemănător. Mă rog, articolul lui Vice este traducerea articolului original la care am dat eu link. Mă simt hipster. Trist de hipster...

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE