miercuri, 14 ianuarie 2015

Răsărit, bale și ochi înlăcrimați


Îmi obosește vederea tot mai mult și nu găsesc un moment să-mi iau trimitere la oftalmolog. Cred că în curând. În curând o să încetez să dau vina pe frig, pe oboseală ori calculator și o să deschid ochii larg către doctor. Deocamdată merg să-mi câștig traiul. Merg. Afară e ger de-mi degeră scuipatul. Trebuie să merg, altfel îngheț.

Lumea vazută prin umori de protecție nu e chiar totuna cu realitatea. Am realizat asta acum două ceasuri când într-un moment de inspirație am făcut cu telefonul poza de sus. Exact așa văd eu lumea. Câteva secunde mai tarziu a doua poza a dezvelit crud adevărul. Lumea nu e joc de cețuri și umbre. Tocmai răsărea soarelele peste Mordor și era tragic de frumos.


8 comentarii:

  1. Lasă, Radu! O să te susţinemcu toţii, mai la stânga... mai la dreapta! Tu să spui că ţi-au crescut curcubeie în ochi, că de la umezeală nu apare doar... Mucegaiu!
    Şi zi, ora de poză e una extrem, nesimţit de matinală?!
    Altfel, da, tragic de frumos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine ma susțineți cu niște rame. De ochean, că am înțele că sunt nesimțit de scumpe. :P. Ora e normală pentru orice navetrist sexual care fute drumurile patriei. Soarele rasare la ora 07:48 si apune la ora 16:54.
      Ca să-l prinzi cu urdori la ochi, 7.20 e potrivit

      Ștergere
    2. Mda, fix ora la care eu văd cum se iţesc piscurile Ceahlăului. Tot în timpul procesului de futai matinal pe şesurile deşelate ale patriei... Donăm undeva acei doi euro? :P
      Să faci poze şi la apus. Aveţi un răsărit fain.

      Ștergere
    3. Am făcut și cu apusul. Acelaș soare, aceleași ciori, aceiași nori.

      Ștergere
  2. baga lentile , si una la ceafa pentru providenta

    RăspundețiȘtergere
  3. prima foto imi place, e ciudata, imi pot imagina orice privind-o...ma simt ca Alice trecand prin oglinda, in concluzie, nimic nu e ce pare a fi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și când colo ce să fie, se scărpinase fotograful la... la ochi! :P

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE