joi, 31 iulie 2014

Grasa de lăbari


 
La începutul vieții sexuale n-am înțeles multe. Era logic să nu pricep ce e cu fetișurile, când în loc de lins lucrările lui Freud, eu lipeam între ele paginile Infractoarei Mov. În privința atracției sexuale, anumite treburi îmi plăceau altele mă dezgustau, iar cele mai multe mă nedumereau.

Printre chestiile de neînțeles a fost multa vreme adorația bărbatului scobitoare pentru femeia șuncă. De câte ori vedeam o putină din aia plină de căcat târând după ea pe stradă un limbric de bărbat, mă gândeam că săracul om e terorizat, legat noaptea cu cătușe de pat. Sigur el ar fi vrut să fugă dar grasa aia infectă îl avea cu ceva la mână. Adică motive de tipul: rate, casă, mașină, copii, te omoară tata dacă mă părăsești, pe mine cine mă mai ia, etc.

Multă vreme n-am deslușit cum și de ce e vina bărbatului, n-am mirosit trauma îngropată sub fantezie, teama pitită sub frenezie, amorul pervers dintre trigliceridă și colesterol. Nu, nu puteam concepe că un act împotriva logicii ar putea fi benevol. Eu vedeam doar că bărbatul grisină preferă femela jambon. Apoi am aflat de ce.

Bărbații nesiguri vor să stea pe grasă cum stă motanul pe șuncă pentru că atâta pot, nu pentru că asta e comod. Pe unul însurat cu o grăsană  dacă îl prinde careva făcând laba în vestiar n-o să se șocheze știind ce are acasă.

Dar slăbaru nu este o victimă ci un profitor. El știe că e foarte ușor să fericești femeia jeleu. Dacă îți scuturi mătreața din cap peste ea, se va simți pudrată cu dragoste. Pentru că soarele meu...

Dacă îi aduci grasei un cotlet de vită se pune pe bocit de parcă ai fi vânat prin savană un Gnu. Pentru ea efortul bicisnic de a coborî până la colțul blocului este echivalent cu alergatul după un struț pe care să și-l pună în cap drept pălărie sau să și-l felieze în șaorma.

Femeia budincă va tremura de fiecare data sub atingerea nevolnicului, indiferent dacă acela o împunge cu un deget sau îi frige cu sete un șut în posterior. Pentru că grasele sunt inerțiale. Până și amuzante sunt tot din inerție. Și se știe că nu există inerție fără masă. Cu cat e grasa mai grasă cu atât e mai haioasă.

Slăbănogii adoră să le ia piftia la palme, pentru ca dolofanele sunt ținte perfecte pentru ura refulările și sărăcia lor. Grasele sunt pretexte și nu motive. Posesorii știu: grasele nu dor! Singura problemă ar fi orgoliul de mascul. După ce pune o grasă curul pe tine nu o să miroși a cur; ori ce ai face, tot a căcat o să puți.

foto: adevarul.ro

18 comentarii:

  1. Cat de explicit poți fi tu uneori !
    Deci bleah!
    Grasa, slaba, urâta, frumoasa, desteapta sau nu, cu siguranță pt fiecare o sa se găsească cineva dispus sa presteze.
    De ce ?
    Ce sens are sa căutăm Răspunsuri la întrebări care nu ne ajuta deloc ?

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) lol
    Si pt ca celulita.
    Si pt ca saorma
    Si pt ca mec
    :d
    Gata, acum daca cineva e supărat pe tine, va fi si pe mine :p

    RăspundețiȘtergere
  3. P.s. Asta da spirit solidar ! :d

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nee...ciulamaua lucrează! :P

      Ștergere
    2. http://youtu.be/yZFNa90EXsA
      Parca lui Dinu i-am lăsat linkul asta, tot cu ocazia unei discuții despre grasute.
      Nu vreau sa ma repet, dar este amuzanta melodia :p

      Ștergere
    3. Ta na na, I-ai ridicat lui Dinu Grasa la fileu? :))

      Ștergere
    4. Nuuuuu ca n-am atâta putere :))

      Ștergere
    5. Stai linistita, nici el! :))

      Ștergere
    6. Cu grasa e simplu, o pui să alerge 6-12 km pe zi, un maraton montan pe an și se face strong. Dacă rezistă e bine, dacă moare iarăși bine. :D

      Ștergere
  4. aaaaaaaaa, deci d-aia isi iau si manechinele burtosi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, alea își iau burtoși ca să aibă cu ce umple pauza anorexica dintre craci!

      Ștergere
  5. am vrut sa spun despre multifunctionalitatea graselor de laba , dar m-am abtinut in a admite ca un mare numar din ele gatesc bine , si mai pot face alte lucruri pe care slabanoagele nu le fac, indata ce am dat pe linkul cela...
    Sa-i pui unui porc zgarda si sa te escroteze te costa mai putin, la urma urmei il poti manca , da aci , probabilitatea ca vei nimeri tu in lipsa dejunului , e mare.

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE