miercuri, 12 februarie 2014

La mulți ani plagiați, Dan Puric!

Sunt un impostor un plagiator și un oportunist. Nu exagerez, nu vă aburesc. Postarea de ieri, aia cu iarna, este o copie, o vopsitorie aplicată peste o nestemată gemă în scopul de a o vinde mai târziu drept sare pentru pus murături.

Am luat miezul poeziei în proza din comentariul unui utilizator Youtube la piesa Primavera a lui Ludovico Einaudi.

Scuze Abd Badwan, te-am folosit ca sursa de inspirație fără sa te creditez?! Ia de aici încă o porție de scuze. Nu spera însă la altceva.

La urma urmei asta face și Dan Puric cu filozofia lui artistic-interpretativă nationalist-creștină. Culege de ici colo idei, face compot și îl baga la consumator sub bot pe post de filozofie personală. Culege, scutură de praf, zice că-i aparține și îi merge bine, ba chiar foarte bine.

Poate totuși e prea mult să-l fac pe Dan Puric fascist. La urma urmei este ziua sa și ar trebuie să ne purtăm frumos cu el măcar azi. Ce naiba doar e buzoian de-al nostru, ca neica Benone, țața Udrea și alți multi minunați și minunate.

La mulți ani Dan Puric, dacă se poate, toți plagiați!


13 comentarii:

  1. Ştii ce e culmea? Că Puric plagiază şi fără să vrea! Un isteţ s-a gândit să semneze cu numele lui - că e mai sonor - un text care circulă de câţiva ani pe net. Rostul. În rest suntem vinovaţi noi ăştia care-i cumpărăm gogoşile

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe bune? Io cred ca plagiezi din tine! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Iata si o noua zicala : Schimba blana precum puricul eseul .

    RăspundețiȘtergere
  4. din pacate, nicio filozofie nu mai e originala la ora asta.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu.
    chiar ma gadila in talpa in momentul in care iti scriam :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu știu faza cu plagiatul. Subscriu parțial la al patrulea paragraf din textul tău.
    Aș zice că are prestații TV cam suprarealiste, că își înflorește poveștile, că implică prea multă mistică în abordările lui. Trebuie filtrat.
    În rest, e un rău mult mai mic și mai necesar decât alții. Cu mai multe fațete pozitive decât lasă textul tău să se înțeleagă, parol.

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE