joi, 3 octombrie 2013

Tratamente naturiste sau alcooliste?

Impărtășesc această profundă dilemă cu voi într-o avansată stare de bine. Brava la mine, ziceți voi cu degetul pe x-ul din colț dreapta al browserului... reai al dracului de suficient!
Stop, starea de bine este paradoxala. Acum 60 de minute eram pe jumatate mort, răcit cobză. De-al naibii n-am vrut sa pun botu pe o bulină, de al naibii n-am supt decat o bomboana din aia cu vitamina interorgare. Asta pan am ajuns acasa. Aici am pus o oala de apa la fiert si am dat centrala la parte aia unde se opresc potentiometrele. Pe maxim , nu pe avarie. Am dat o fuga la magazin de unde mi-am luat doua pliculete de Fuchs, si p'orma la boxa dupa o butelca de vin rosu (mov) productie 2012. Vin Bio, garantat by Leanța, adică mama.
Cat au fiert pastele pe care le-am halit cu sos arabiato, am umplut o cada cu apa la tempertaura nucleului planetar. Am varsat in ea toata sarea ce mi-a ramas de la murat conopida si inainte sa ma var in cada am baut prima cana de vin fiert cu jumate de pachet de condiment, 2 liguri de miere si una de tincture de propolis. Nu sariti in sus ca produsele apicole le-am adaugat cand am reusit sa-mi simt limba deci vinul era oarecum racit.
Dupa asta m-am varat in cada inceeet inceeet, incercand din rasputeri sa-mi aduc aminte ca nu exista dumnezei, iad si ca Shogunul este opera de fictiune.
Dupa ce m-am prelins din cada in pragul atacului de cord combinat cu apoplexie si anevrism cerebral am mai ras o cana de vin fiert din aceias reteta pastrata in stand by pe calorifer. Cand scriu aceste randuri sunt la cana nr. patru. Viata ie frumoasa, toamna e de aur, iarna nu exista...
Daca maine nu scriu nimic nu va panicati. Dupa ce imi trece mahmureala repet tratamentul. Habar nu am daca face bine la raceala dar la moral merge EXCELENT!
PS: am zis șaijdăminute? Mamă ce se dilată timpul cand esti matol! sau se contracta...

16 comentarii:

  1. Da productiv esti cand esti racit si matol. O sa ajungi ca Dostoievski. Nu stiu de fapt cum a ajuns el da cred ca e de bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa vezi productie la umplut servetele...Doua cosuri am umplut aseara!

      Ștergere
  2. Singurul lucru care-mi pare rau dupa Blogspot e widgetul ala care il ai si tu care-ti arate ultimele postari de pe blogurile pe care la urmaresti. La Wordpress inca n-am studiat problema.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cauta si tu articole de optimizare SEO, videotutoriale.ro parca are asa ceva.

      Ștergere
  3. Da” o cură de sfântă vitamina P ai încercat domnietale?
    Parol că dă rezultate!

    Belle

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am incercat, ca n-am avut reteta. Incerc azi ceva... pe sub mana! :P

      Ștergere
  4. Bun tratament, Radule. Io când am citit prin ce treci am zis să fac preventiv: deja beau vin. Să nu răcesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa, bine procedezi, ca preventia e mai buna decat tratamentul Oamo!

      Ștergere
  5. lasă vinul fiert, treci pe tărie!
    chiar dacă nu-ţi trece, măcar nu-ţi mai pasă :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine me dore cap de la tarie. Si ce sa fac daca mie imi plac chestiile moi?!

      Ștergere
  6. Macar te-ai acrit vreun pic de la sarea aia de muraturi?

    RăspundețiȘtergere
  7. M-am sarat asa bine parca as fi fost la mare. Acru eram de dinainte, acum sunt dulce de la mierea pusa in vin.

    RăspundețiȘtergere
  8. duamne fere.e a3a postare cu pofte de la tine.mai trimite şi la alţii săraci,nu de alta,da să fie viaţa frumoasă şi-ntre cutremurele noastre de toate zilele.producţia de 2013 nu se simte şi fervexu are gust de praf

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am auzit că vă evacuezâ Ponta, aşa că cereţi să vă dea case într-o regiune viticolă. pont, excludeţi Vrancea, că e posibil să vă tremure imaginea de la cât de tare e vinul...

      Ștergere
  9. ha.moldovenilor?sa le tremure?poate dacă-i stins cu apa,ca-n rest,de tare sa fie vin

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE