marți, 29 octombrie 2013

Ce este acceptabil și ce nu în materie de sex în România secolului XXI



Ce este acceptabil și ce nu în materie de sex în România secolului XXI? Foarte puține, din cauza lui: vorbiți de sex, huoo, rușine!?
Ideea postului mi-a fost dată de articolul scris de Sf Bacterie și de comentariile onorabilei Mitzaa Biciclizda.


Să facem o listă ultrascurtă cu ce este acceptabil:

1. Sexul intre un bărbat și o femeie, inclusiv violul conjugal ori nu pe fondul consumului de tulburel, țuică de crăci sau coniac din teflon. Preferabil actul se va consuma în postura misionarului cu perna pe ochi, pantalonii de pijama în vine pentru el și cămașa de noapte suflecată până la cicatricea apendictomiei pentru ea. Trimiteri: sex conjugal, creștin ortodox și evlavios;

2. Sexul bărbatului cu orice parte feminină care are craci și țâțe, solo sau la poștă cu alți flăcăi Acceptabil din punct de vedere masculin, fantezie imposibil de recunoscut de către sexul feminin. Trimitere: curve, capitole: câte vrei;

3 Sexul bărbatului cu două femei simultan, tabu la femei; trimeteri la curve, blenoragie, lăței;

4.Sexul bărbatului cu el însuși, cu condiția să nu fie de notorietate publica; religia se opune, dar nu pasă nimănui;

5 Sexul între ele a femeilor de la punctul trei, în timp ce bărbatul practica punctul patru, este pentru bărbat acceptabil și indiferent ori vag interesant pentru femei.


Și în acelaș număr de puncte, ce nu este acceptabil:

1. Sexul între doi bărbați, indiferent pe ce fond sau fund. Nu ne gândim la poziții ca ni se face rău. Trimiteri: la baze de tratamente fierbinți tip Sadova și Govora, cu treceri răcoroase prin salina Lot;

2. Sexul femeii cu orice parte masculină în afara soțului stabilit prin lege, datini, religie.Trimeteri: vezi capitolul curve deja tocit de atâta accesat.

3. Sexul femeii cu doi bărbați simultan, (simultan înseamnă în acelaș timp?!); Trimiteri: pizda mamelor lor de curve!;

4. Sexul femeii cu ea însăși, fantezie pentru bărbat, imposibil de admis sau dovedit la femei; Trimteri: nu există; 

5. Sexul între ele a două femei, dacă nu e nici un bărbat de față; practicantele sunt niște nasoale care au ură pe bărbați. Trimiteri: pe cruce la Tanacu;


Și acum, la închiderea prohabului, le urez celor prinși în limitele strâmte ale propriilor minți tradiționalul pa și poc! Atenție la dop, că șampanie oricum nu mai prindeți!

sursa foto

13 comentarii:

  1. Deci: măi dragă
    articolul tău încheie apoteotic micul meu duel de azi cu prea Sfinția sa.
    Abia aștept să văz cum o să-și râdă în barbă, după care o să strige în gura mare că ne-am luat de barba și sufletul lui.
    Nu că nu ne-ar place :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut ca are poza de profil cu spirtoase si trabuce, crezi ca da ceva de baut daca-l scutim de replicile noastre bine lubrefiate?!

      Ștergere
  2. Sexul barbatului cu trei sau mai multe femei e permis sau nu?
    Sexul barbatului cu nevasta altuia e ok, asa se deduce conform pct. 2. Corect?

    RăspundețiȘtergere
  3. Doua pareri si-a scris Coelho in cartea lui, despre sex, care in opinia mea ar trebui considerate piatra de temelie a reinventarii societatii omenesti:
    1. sa nu fie implicati copii;
    2. in sex este permis absolut orice are la baza liberul consimtamant al practicantilor :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Declaratiile filozofului sunt in acord cu legislatia. A punctat unele larg acceptate ca fiind morale. Dar oare asa este si in realitate?!
      Oh da...marmota, marmota ambalatoare de percepte morale. Ha ha ha.
      De aia e literatura plina de Lolite baietei peltici si alte povesti xgen. Nu poti impiedica eroticul sa aiba fantasme, dar il poti amenda!

      Ștergere
    2. Sa stii ca nu mi-am propus sa salvez omenirea aruncand pe piata un ghid de utilizare a sexului, cu recomandari, contraindicatii si atentionari de toleranta/intoleranta. Cat despre amenda, nu am incredere ca aplicarea unei amenzi va avea asupra stricatului un efect vindecator.
      Pentru asta exista tasta delete.

      Ștergere
    3. Ma refeream la amendarea comportamentului in varii forme, nu musai financiare. Aia cu delete e sensibil periculoasa.
      Stii Ani, in caz ca se produce o eroare, in viata nu exista tasta undu.

      Ștergere
    4. Nici pe tastatura nu exista tasta undo, de aceea s-a inventat mouse-ul :)) In loc de undo in viata s-a inventat filosofia. Filosofia filosofie si filosofia de tip : "niciodata sa nu-ti para rau", " ce-i facut e bun facut" samd...abia astea sunt periculoase, fiindca lasa loc de interpretare.

      In plan personal, a da delete cuiva care ti-a gresit sau care nu-si are locul ca aproape al tau, inseamna a-l da afara din realitatea ta.
      In plan global, sa fereasca dumnezeu sa fiu eu aleasa sa fac curat in societate!

      Ștergere
    5. Uite de asta imi este frica mie de tine Ani, ca stii exact ce ai face daca ai avea puterea. Eu probabil as trazni la intamplare oamenii, exact asa cum face actualul ales dumnezeu.

      Ștergere
    6. Tie mai degraba iti este frica de tine :)))
      Love you! Pentru ca pot, nu fiindca este acceptabil sau nu :)))

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE