luni, 19 august 2013

Cioabă a murit, trăiască cioburile!

   Descompună-se în pace omul, că de agitat ne agităm noi. Sincer moartea acestui personaj mă face să mă simt trist dar împlinit. Este așa cum îmi doream să fie, adică încă o dovadă în curs de putrefacție a faptului că noi românii trăim în plin delir.
   După excese vădite, un nene autointitulat regele țiganilor a murit în timpul său liber. Președinți, politicieni și medici fără frontiere aflați în exercițiul funcțiunii au sărit să preântâmpine evenimentul. Doctorii au fost minunați, operația a reușit, pacientul a murit.
   Acum că s-a săvârșit "de-n veață" țiganul, eu ca un român ce sunt, stau cuminte în fața televizorului și aștept nota de plată. Ei chefuie, dar eu cotizez pentru că sunt buni la dat din gură și cu bucile de pământ când sunt luați în vizor. Deși se știe că talentul lor numărul unu este spartul în figuri, eu trebuie să mă jenez și să achit factura.
   Deja mă trec fiori când mă uit la Cioabă junior. La câte bărbii triple și buți are, va trebui să plătesc cât de curând și înmormântarea lui. Apropo de pus bărbi, Dan Diaconescu o mai avea mult, că tare mi-e dor să-l plâng nițel!?

4 comentarii:

  1. Daca sunteti asa de amabil am si eu niste facturi de achitat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Suntem o natie de curve si de tigani. Ambele "popoare" incaseaza bani grei, si nu declara nimic, traind astfel mai mult decat regeste...

    Asta e, ce sa zic...nici nu meritam sa traim altfel decat intre tigani si curve...din moment ce acceptam asta, inseamna ca nu meritam mai mult....

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE