marți, 9 iulie 2013

Actorul Penis Ștefan bate calul să priceapă ceafa


Când nu știi ce să mai faci să nu uite lumea că ai jucat într-o telenovelă, te apuci de gătit cai verzi cu bureți, sau, la fel ca Denis Ștefan, te apuci de mârțogoterapie.
Ca ultimă fiță, actorul ține un curs de optimizare a comunicării prin hipoterapie adică terapie asistată de cai pentru persoanele care vor să înveţe să comunice mai uşor cu cei din jur şi cele care se simt copleşite de stresul cotidian.
Ha ha ha, deci cum? Dacă vrei să te înțelegi mai bine cu colega și să te destresezi după un istovitor shoping la mall, trebuie să mângâi calul pe (sub) burtă până face nihoho?! Foarte, foarte tare!
Nu uitați, cursul de hipoterapie ținut de armăsarul Penis Ștefan se desfăşoară la Bucale, în zilele dă 27 şi dă 28 iulie şi costă numa' 250 de lei.
Doamnelor, galop!
sursa foto

4 comentarii:

  1. domnule, de la o posta se vede cit de invidios esti pe succesul telenovelistului psiholog cabalin ;p sau te-a platit de-a dreptul ca sa-i faci reclama pen'ca ai un mega-trafic de stresati pe blog?? hmmm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mega-traficul asta se masoara mai nou si in sute, ca eu stiam ceva de mii?! Slava cucului ca nu ma citesc mii de stresati, si nici pe dl psihactor, ca nu exista cai destui!

      Ștergere
  2. Penis Șifan. Și fan. Fan Penis. Fane Penis. Penisul Fane.

    RăspundețiȘtergere
  3. Rau rau rau Dinule, iar n-ai mancat tot?!

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE