joi, 25 iulie 2013

Scatiul pe ștrase

Rog ornitologii să nu mă penalizeze drastic dacă scatiul despre care povestesc mai jos este de fapt altă pasăre, întrucât eu sunt un tip născut și trăit la bloc.

Pe bordura de beton a terasei limitrofe piscinei hotelului Roman din Herculane, a aterizat o pasăre verzuie cu un vierme alb in cioc. După inspectarea zonei, a început să se preumble în sus și în jos pe ștrase cântând incredibil de melodios. Dacă vi se pare exagerată admirația, vă rog să vă închipuiți pe voi interpretând o serenadă napoletană cu un hamburger în gură în timp ce dansați lambada. Da, dansul este cu adevărat un act sexual stilizat, pentru că Dl Scatiu dădea din codă într-un stil fără echivoc.
După două minute de așteptare febrilă a apărut și domnișoara Scatiu. La început s-a prefăcut a fi indiferentă, rece și distantă. A tot fugit de micul Romeo vernil până când acesta a schițat intenția de a decola spre destinații cu gagici mai accesibile. În câteva secunde demoazela și-a reconsiderat atitudinea și sfioasă ia ciugulit viermișorul domnului Scatiu. Pe ăla din cioc, nu fiți răi! S-au privit în ochi, el cu ea, și au zburat împreună, probabil să facă scatii.

Vedeți deci, că nu e nimic greșit la fetele care se lasă băgate în pat pentru o cola?

8 comentarii:

 1. păi dl. Scatiu a dovedit că e în stare să întreţină familia, cumpăratul unei sticle de cola nu prea e p-aproape :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Să ştii că aşa e. Dar chiar aşa să pui ciocul la orice nene cu vierme?!

   Ștergere
 2. Uite cine a revenit !
  M-am speriat ca ai pus-o in cires, acolo cu Dana !
  Si nu te gandi la prostii . :)

  RăspundețiȘtergere
 3. De unde știi că e scatiu? Cânta așa?
  http://www.youtube.com/watch?v=JP29e1gSLDM

  Am venit cu toată voliera! Cling!

  RăspundețiȘtergere
 4. Te rog Radule! Viermii sunt comestibili. Coca cola NU e nici comestibilă nici băubilă.
  Alegerea donşoarei Scatiu e corectă, a donşoarelor pentru cola nu. La dracu, ne-am dat jos din copaci. Măcar o şaorma acolo...

  Belle

  RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE