luni, 22 aprilie 2013

Şi inginerii sunt blonzi câteodată

Transmit pe această cale mesajul meu de încurajare către cei trei cititori rămaşi fideli: comentaţi, comentaţi şi din nou comentaţi! Puteţi fi liniştiţi, am rezolvat problema confidenţialităţii comentariilor. Este adevărat, nu datorită talentelor mele inginereşti ( în IT = 0 barat), ci ca efect al presiunii enorme la care m-au supus admiratoarele lui Papillon.
Când au citit că din cauza activării comentariilor Google+ pe blogul meu, comentariile lui Papi au apărut cu numele real, m-au tăbărât femeile. Nu vă puteţi imagina cum au putut să mă încolţească, ce tehnici şi unelte de tortură virtuală au folosit ca să afle numele (şi telefonul) marelui guru.
Vă jur însă că nu le-am spus nimic, chiar dacă am fost cuprins de sentimente nobile cum ar fi: invidie, gelozie, pizmă, pică, oftică. Mă rog, ultimele două cică sunt patologic boli, nu sentimente, dar parcă mai contează cum se numesc atunci când vezi cum unul de urăşte femeile este adulat şi altul de le cată în coarne este torturat?
Ei bine, criza asta de blonzie (bolunzie) a dispărut ca un fum când am intrat în birou. Fetele mele mă aşteptau cu brioşe, cafea fierbinte şi un vaucer cadou la elefant.ro. Am uitat imediat de postări, comentarii, popularitate, + uri şi like-uri.
Cu inima pe electrovalvă vă spun, nimic nu se compară cu Lumea 1.0.!

8 comentarii:

  1. pe cititorii de pe google reader i-ai numarat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu Aida, sincer nici nu stiu ce sunt aia?!

      Ștergere
    2. lasa, uita de el, ca google reader n-o sa mai fie functional din iunie. incearca feedly.com. si cu search pe gugal, ca toti muritorii de rînd, afli cu si în ce cantitati se manînca. asta a fost o vorba aruncata asa, lejer, spre încurajare, ca sa stii ca ai cititori... în umbra care citesc, citesc, citesc si nu, nu, nu comenteaza din varii motive.

      Ștergere
    3. Frumoasa jucărica, mi-o trag şi eu! Multumesc de doua aori in acest caz pentru comentarii.

      Ștergere
  2. "Şi inginerii sunt blonzi câteodată"

    Unde, în Suedia ? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Băi mai taci cu basmele tale!
    Auzi? Pappilon și guru.
    Lol, îmi trece o rimă prin fața ochilor.
    Huh că a zburat și n-am apucat să o scriu.
    Acu o să vezi că apare Papi și o să comenteze.
    Acidulat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. După tăcere ori meditează ori levitează prin alte sfere.

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE