marți, 23 aprilie 2013

Rochia de mireasă vaginală

 
Ultimul răget în materie de modă la nunţi, este rochia cu pizdă. Un rus şi-a dat seama că s-a terminat cu epoca rochiei virginale şi începe epoca rochiei vaginale. Bineînţeles la nuntă va cânta Mărgineanu piesa aia cu: "Ginerica ginerica, te plângeai că o ai mică..." sau, după caz, Planeta Moldova, melodia "Am pula mare". Toată lumea va aprecia această muzică vulvară.
Ginerică nu va purta frac ci costum în formă de şliţ cu pulă şi prezervativ în loc de joben. Soacra mare va purta în loc de blană o capă de floci tivită pe la mâneci şi poale cu corcoaţe. Prin sală domnişoarele de onoare vor fi trase de sfârcuri în rochiile mameloane, cavalerii se vor învarti printre ele îmbrăcaţi ca nişte coaie, iar socrul mare va lua un căcat în gură ca să se asorteze perfect la costumul în formă de cur.
Mulţumesc Mitzo pentru pont!
sursa foto

20 de comentarii:

  1. Bleah! Mă faci să mă simt ca o babă conservatoare. Mâine o să-mi lauzi şi pantalonii cu tur cu rahat în ei?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu esti conservatoare. Ai dreptate, de pantalonii cu cacat la tur am uitat! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Măi da să ştii că acu' când io mă bienoclai mai bine, mă gândii că pusăşi poza cam mică. Sau poate că voişi mătăluţă ca grozăviile cusute pe de rochiile farafârţelor să pară că-s doar două pizdulice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite ca am dat volumul mai mare la poza sa se vada pizda roza!
      E bine asa?

      Ștergere
  4. Mie imi place de aia din stanga. Se poate?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a marcat. Una bucata rochie cu pizda pe stanga pentru Papillon! Altceva, desert, ceva de baut domnu'?!

      Ah, nu comentezi nimic la articolul "Şi inginerii sunt blonzi câteodată" care te vizeaza?

      Ștergere
  5. E o idee buna. Sa se vada clar ca alt scop al sotiei nu e decat sa ofere ceea ce poarta. Mai mult nu poate, nici sa-i ceri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ei, vezi, orice barbat care spune lucrurilor pe nume, e considerat misogin. Gresit. E doar un om realist, care stie exact cum merge treaba !

    Nu noi barbatii le facem tarfe. Ele singure se fac. Numai uita-te la fetele de acum, 15-25. Centura, videochat, baia liceului, etc etc...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu spui ca o fac singure. Unde e o o tarfa, intotdeauna este si un curv!

      Ștergere
    2. Corect. Dar daca ele nu ar avea gena "curviei" in ele, in sange, in caracter....ar mai face toate aceste porcarii, oricat de multi barbati doritori ar fii ?! Nu !!

      Dar stim cu totii ca ele sunt principalele vinovate..

      Ștergere
    3. Eu nu stiu, nu ma pricep. Ai dovezi?

      Ștergere
    4. Uita-te in jurul tau ! Eu le oblig pe adolescente sa o suga la tot liceul ? Eu le oblig sa isi puna poze dezbracate pe FB ? Eu le oblig sa faca videochat ?? EU SAU TU ?!! NU, deci e clar ca ele o fac !!! Nu le obliga nimeni sa fie curve, ci ASA SUNT ELE !!!

      Ștergere
    5. Serviciile apar pentru ca exista cerere. Nu le obligi, dar ti-ar placea sa te suga toate liceencele. Nu le obligi sa puna poze, dar te uiti la ele si le dai like pe FB. Nu le ceri sa faca videochat dar platesti pay per view la cam4. Cand spun "tu", ma refer in general la altii, sper ca intelegi.

      Ștergere
  7. Stiu ce spui. Deci si noi, si femeile, ambele sexe suntem de vina ca au devenit curve

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci nu îmi vine să cred. Mi s-a dat dreptateeeee!!!
      Sără muna boiarule!

      Ștergere
  8. eu chiar l-am auzit pe unul cu "am pula mica " care ar intra cu totul prin rochiile fetelor, 155 cm inaltime, era un amic care n-a ajuns la rochia mea, refuz exponate subdimensionate.

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE