marți, 13 aprilie 2010

Sirena lu' Vasile era haita


A fost odata, pe cand comunismul mirosea a mere si capitalismul a otet, a fost odata o vaca. Pe spinarea ei traiau omul cu muierea lui si cei 3 trei flocani ai lor. Intr-o dimineata femeia se scoala si vede vaca cu copitele in sus, esuata pe islaz. Disperata ca nu mai are ce pune pe masa handralailor, femeia isi pune streangul de gat. Nu trece mult pana in casa intra barbatul si o gaseste pe nevasta-sa moarta, atarnata. De disperare ca a ramas fara vaci, ia pusca si isi sleieste creierii pe tavan. Cand vine fiul al mai mare de la munca si gaseste vaca si pe boii aia batrani morti, inebuneste si se duce să se inece. Dar la rau gaseşte o sirena:
-Nu te sinucide, da-o in cacat! Pot sa-i inviez pe toti, daca mi-o tragi de 5 ori la rand. Pac, pac. Daca nu reusesti, te inec eu.
Flacaul da el 4 numere inodate, dar mai multe nu. Moare ca somonul pe manivela, cu vaporu' parcat in namol.
Fratele mijlociu vazand ce s-a intamplat acasa, ajunge si el la rau hotarat sa se omoare. Sirena Adorsperma, mareste miza la 10 numere, ca pret pentru invierea familiei. Dupa ce da stiulete cu unt de 9,5 ori, moare si asta inecat ca tiganul la mal de curva amfibiana.
Băiatul cel mic se scoala vesel ca omul dupa schimbul 3 si se ingrozeste: vaca teapana lata, ma-sa pendula, tac-su arteziana si fratii lipsa. plus ca nu mai avea nici o tigara. Il apuca jalea asa de rau, ca se duce la rau chitit pe rele. Acolo da de sirena nesatula:
-Dacă ti-o pui cu mine de 15 ori la rand, fac totul să revina la normal.
-Cum, doar de 15 ori? Mai bine de 20 de ori.
-Aha, mai bine de 25, zice sirena molfaindu-si singura un sfarc.
-De 30 de ori e ultima strigare, zise flacaul cu bagaul deja invartosat.
-No bine, daca mesteci mamaliga de 30 de ori cu mine, totul va reveni la normal.
Deodata baiatul se incheie la itari, si o intreaba incruntat pe sirenă:
- Auzi fa, de unde stiu eu că după 30 de numere nu patesti si tu ca vaca?! Ia sa scap eu de tine, taratura ihtio-nimfomana! Te duc la Ateliere, sa-si depuna tovarasii icrele la posta in tine pana se inventeaza gang-bangul.
A apucat hotarat sirena si atata sa sfortat s-o scoata din apa ca a facut hernie. In timpul asta i-a trecut prin cap un glonte, ca gandu'.
Uite asa a murit Vasile a lu' Roaita cu mana pe sirena. Nu se stie sigur pe care parte tinea mana, cand i-au cazut coiele in gumari. Dar dupa cum pute povestea, as paria ca era aia de peste.

4 comentarii:

  1. :))))))))
    ma tu nu esti normal :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai ca tu esti sigur normal! Am vazut probe indubitabile pe blogul tau.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna dimineata!
    Mie mi-a placut, poate place si altora...
    http://polimedia.us/fain/literatura/mucegaiuri-bine-alese-sirena-lu-vasile-era-haita/

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Sonia!
    Vedem noi daca place...

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE