joi, 8 aprilie 2010

Calul bălan


Ce te uiţi băi aşa ?! Nu ştii cântecul ăla...La calul bălan, la calul bălan, asfaltu-i verde...De fierea şoferului ce banii îşi pierde... Păi, doar nu de la câteva cocoloaşe de bălegar. Alea oricum nu rezistă mai mult de 5 minute, că le culege prinţesele să-şi lipeşte turnuleţele la palate.
În jungla asta de asfalt găurit ar trebui să-mi găsesc o amazoană beton. Aiurea frate! Doar după densitate sunt la fel de ţepene şi grele. Mă visez călărit fără şa, una cu fratele indian dar mai des găsesc din cei care cu parul ştiu să mă deşele.
Zâmbeşti când mă vezi în filme dar de apar la ştiri te apuci de birjărit. Îţi compari maşina în eleganţî şi putere cu multiplu din forţa mea, dar când vine vorba de bărbăţie devii măgar. În vorbe oferi regate pentru unul dar îi laşi pe restul să moară de foame închişi în hambar. Ieri eram articol de lux, astăzi sunt al sărăciei stindard.
Hai lasă aparatul de impresionat colegii şi mergi de-şi umple butoiul de căcat cu cabanoşi la primul grătar. Ia-ţi şi perechea că fac alergie la varza roşie înghesuită în traistă cu talie joasă.
No, pleacă odată măh, că mă constip!

2 comentarii:

  1. Asa un exemplar,superb, cred si eu ca isi poate permite sa tina... coada pe sus!
    E comparabil cu o masina de lux.
    Problema este ca are suflet.
    Depinde de fiecare ce soi de satisfactii cauta, nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. finamar,
    Este comparabil la estetica si la modul cum alinta barbatii masinile, asta din poza fiind o duamna de cal.

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE