miercuri, 27 ianuarie 2010

Pula in arta 2 (File de poveste. El)


A fost odata un baiat anemic si visator. Visa ca o sa fie cosmonaut, ca se va bate cu romulanii de pe Marte si se va insura cu o printesa venusiana. A visat asta pana la 14 ani cand s-a trezit in liceu cu bataturi in palma. Ajungea cu nasul pana la tatele fetelor, lucru care il facea sa scuipe in chilotii, si pe ele sa il scuipe in cap. S-a imbracat ca Charlot (pantaloni cu 3 numere mai mari, maieu cu 2 numere mai mici), s-a aranjat la par, (l-a lasat sa se lungeasca sub greutatea tonei de gel) si s-a dus la terasa cu bajetzii. Tot cu baietii cu care facea laba (pretinde ca nu mai tine minte care, cui), a si futut prima oara (dat din cur de 3 ori). A devenit barbat facand armata si a facut cariera (pietre la fiere) militara. Pentru ca era deschis la minte (mai mult la prohab) a luat de sotie o fata cu experienta (WC-ul cartierului).
Si-au facut cuibul lor (ea cu casa, el cu pula) si l-au decorat cu gust (TV si pat in fiecare incapere). S-a maturizat (3 randuri de burti, 2 de gusi) avand o viata de familie armonioasa (o freaca la filmul Laguna Albastra). N-a ajuns general (doar labar) iar expresia “barbatii ie neshte porci” o accepta pentru ca-i insurat cu o scroafa. Se complace in mediocritate, si dorintele lui de mai bine se invart spre schimbarea masinii si a femeii. Pentru ca nu-si permite niciuna din doua, i se scoala si la gaura prizei, schimba mana si cauciucurile de pe fata in spate. Pentru ca s-a saturat de ciclu si migrene, nu mai incearca cu nevasta. Centrul universului sau este pula. Si pentru ca este atat de importanta o vede colosala. Nu viseaza femei ci pizde, in cazul in care nu e bulangiu. Daca este, viseaza numai una, pe a masii!
Si pentru ca este cu ea in gura, in mana si in cap, barbatul se gandeste la pula. Pula lui, a sefului (are mosul, de tine blonda aia de 20 de ani?!), la a copilului (ii fac circumcizie, oare ii mai creste?!) In mintea lui exista temerea ca nu o are suficient de mare, si ca sa compenseze, declara ca are coaie.
Mintea barbatului este ocupata de puli, de toate culorile. Padure de falusuri printre care ca semn al acceptarii realitatii (cand nu e ca pula, viata e cacat) se mai pleaca cate un trunchi. Barbatul este constient ca exista batranete, indispozitie si viagra. Intrebat ce intelege din pictura de mai sus, barbatul va fi sec: o pula! Dar va gandi: Sa beau cu sifon, ca vad mai multe!?

4 comentarii:

  1. @florian,
    o sa mai capeti povesti mucegaite, dar numai daca stai cuminte. Sau mai bine, nu?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ha ha ha , nu o știam pe asta: bărbatul care nu o are mare ca sa compenseze spune ca are coaie :))) Madi

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE