miercuri, 17 iunie 2009

Salveaza planeta, sinucide-te!!!

A reaparut Oedip. Am crezut ca sa dat la fund (al cui oare?!). Am vrut sa intreb motoristii despre calarasul din Rohan, dar astia fug mai repede ca vanturile si n-am prins decat niste gaze presupuse de esapament.
Despre articolul sau: Ecologie sau stiinta gunoieritului!, pot sa afirm cu tarie ca m-a uns la pipota si ca (incredibil!!!) l-am inteles 98% in ciuda savantelor enunturi din preambul.
Dar articolul tati...articolul asta ar merita publicat undeva unde sa poata fi citit de cat mai multi oameni. Mi-a provocat hemoragie de amintiri.
Mi-am dat seama ce dor imi este de munca patrioica si sinistra farsa a ecologizarilor odata pe an. Mi-a adus aminte cat imi lipsesc stourile trecatorilor care radeau de mine ca matur moca, in timp ce aia de la REBU iau spor de rusine. Imi este dor de adunat gunoaie dispersate pe versantii ozonati ai Carpatilor, ca sa le pot mirosi concentrate in groapa de gunoi din fata geamului. Mi-a reamintit de zonele din parcuri unde copilul ma intreba: tati, asta e padure?!
Acum n-o mai face, pentru ca la 5 ani poate deosebi asfaltul de pamant si aleea de poteca. Trait in jungla urbana, omul nu tanjeste ci doar este curios cum arata una naturala. Poti cere unui cocalar sa vada copacul din lemnul pentru gratar?
Dar fi cinstit, intre Zewa si frunza de brusture, tu ce alegi?! Vrei sa-ti sufle Crivatul in ceafa, sau aerul conditionat? Vrei sa mananci sau sa te manance?!
In curand ecologia va fi una cu eutanasia.

Salveaza planeta, sinucide-te!!!

5 comentarii:

  1. Eu n-am folosit in viata mea frunza de brusture sa ma sterg la nas cu ea...mai bine o folosim la adapostit de ploaie. Ca tot se anunta seceta...iar frunza de brustutre e foarte folositoare pentru gatit...deci pe pana mea ?
    Omul e facut sa manance Zewa ?
    Pentru o sinucidere cat mai placuta, algeti realitatea!
    Hmm...

    RăspundețiȘtergere
  2. bah nu te suport dar iar ai scris ceva frumos :)))
    Al dracu, un numar de telefon nu-mi dai dar sfat de sinucidere, cu inima larga. Ce darnic esti tu:D
    Imi place articolul si m-ai atins personal la treaba cu Zewa. Brusturele la tine:)) eu raman la zewa:P te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Da-i bah radule nr la asta si ajuta-l sa ne paraseasca :)))

    numa bine

    ps. nu te speria ca tura asta lipsesc numa pana la sfirsitul lunii, porma revin ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Dan,
    cred ca inca te alearga prin creieri Ion Umblaretzu' din sticla pe care ai pitit-o de mine. Cand prind cate un loc cu fata la TV in bar, nu ma mai satur de Taraf si tu vrei sa-mi aduci Realitatea?!
    PS:iti vand un pont original de sinucidere: gadila-te in pana mea!

    @ Lorendo,
    multumesc pt laude si sa stii ca nu sunt chiar atat de greu. Nu vreau sa comentez aici despre chestii casnice, dar in ouii mei, data viitoare noteaza numaru de telefon pe altceva decat pe talpa de la pantofi ca iar il suni pe Otter.

    @ Oedipu'
    Nu dau numere, decat cu acordu' tertzei victimei.
    Ma bucurenci ca revii, sper ca nu in forta ca mie imi place mai tandru si nu foarte tehnic.
    PS; sa ma anunti cand pot sa-ti zic Doctore!

    RăspundețiȘtergere
  5. Oedipele, geloasa mica:P daca ai sti tu despre ce nr. e vorba ai dori si mai mult sa plec:)) dar sa nu te parasesc:)) daca te intalnesti cu ala cu care formez, pe drum, ramai pe drum:))
    @ Radu
    tineam minte dar am vrut sa te verific:)) NKVD (KGB,FSB) e cu noi:))

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE