marți, 9 iunie 2009

Cum nu am votat duminica....M-am trezit intr-o pozitie de contorsionist cu juma' de norma, gata sa cad din jumatatea mea de pat. Motivul - erectia matinala confirmata si valorificata. Am cafelit, dupa micul dejun cu avocovrigado. Am vrut sa rosbranzim, dar ni se terminasera rosiile. Da-le in branza!
Ma tot sacaia o senzatie ca o musca verde si paroasa, din alea care iti transforma nasul in futodrom si nervii in corzi de parasuta. Si eram asa, vag vinovat, ca si cum as fi terminat primul sau m-ar fi prins seful dand cu pumnii in automatul de cafea. O fi fost avocado ala stricat?! Apoi m-am luminat.
Era luni, zi libera prin gratia guvernantilor care umplu bisericile in timp ce golesc buzunurale enoriasilor.
Drace, saptamana asta incepe direct cu 3 ceasuri rele! Dar ieri, ce trebuia sa fac eu ieri Duminica 7 iunie?
Trebuia sa arunc varza.
Las-o, ca oricum nu este singurul lucru putred din viata mea. Sper ca la Domo imi primesc ca avans, frigiderul vechi cu tot cu hoiturile din interior.
Ar fi trebuit sa castig la Loto.
Mi-au iesit 2 numere la 6 din 49. Lasa pui, ca noi avem noroc in dragoste! Pui, ce faci cu valizele alea? Ah da…trebuia sa castigam la Loto! Acum lasa valiza jos pui!
Ar fi trebuit sa o sun pe mama.
Daca supravietuieste, o sa dau cuiva de pomana perusul ala. Mama nu mai face fata, cu atatea pomeni si conserve si teleneovele.
Ar fi trebuit sa-mi sun viitoarea fosta iubire. Este ca o insecta care continua sa zvacneasca din craci cateva ore chiar daca are capul retezat. Ma sunat x, o prietena comuna.
Uite asa am aflat ca sufletele muierilor au cifru cu prefix de Vodafone, si ca prietenele sunt in stare de multe cand nu cer nimic in numele lor.
Poate ar fi trebuit sa votez.
Duminica 20% din populatia cu drept de vot a Romaniei s-a folosit de el. Restul nefiind pensionari, politicieni sau gospodine care se folosesc de drot in loc de vibrator au privit, au ignorat sau injurat.
Vineri
Anda avea la status: “duminica votez”. M-a indemnat si pe mine la vot. Cred ca pizda Andei a luat-o razna de tot. In loc de plasa de fluturi a devenit urna de voturi. Daca o tine tot asa, va ajunge cutie postala unde doar tataia va mai arunca un ochi, in speranta ca i-au marit “astia” pensia.
Celor 80% care nu si-au ratat weekend-ul prelungit pentru satisfacerea unui drept, popularizat ca datorie, le dedic urmatoarele versuri:

Pui te rog eu mult, sa stingi televizorul,
Nu vreau sa-l mai vad pe Primul Pitic!
Nu vreau s-o vad pe Eba cu Chiorul,
Nu-mi miroase a Crin, nu vreau nimic!

Inchide Antena, mi-e greata de Badea!
Nu-mi pasa unde pleaca Prostovanul.
Ma pierd rau cu Firea, ma ucide Gadea,
Sa moara Ciutacu, de nu sparg ecranul!

Disculpare: nu sunt PRO nici Realist, n-am nimic la Antene, doar postul asta am apucat sa-l vizionez cateva minute inainte sa vomit de mandrie ca sunt roman!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMENTARII MUCEGAITE