marți, 10 februarie 2009

Scrofitza roshie..


A fost odata cum a mai fost de multe ori... Pe vremea cand faceau caii 69 si botanistele copii din flori....a fost odata, o fata destrabalata inculta si ingalata. Avea niste scofule la...stiti voi unde, si de aia i se spunea Scrofitza rosie. Locuia cu bagaboanta de ma-sa, pensionata de la bordel pe motiv de confuzie buco-anala, intr-o casa de la marginea junglei urbane. Intr-o seara pe la 3 dimineata, mama a chemat fufa la ea si i-a zis:
-Fai tuto, trebuie musai sa te duci la ma-ta mare, ca am ramas fara fir de iarba in casa. Ca sa o tii ocupata cat timp cauti unde si-a dosit pensia, du-i cosul si scrisoarea asta. Hai tai-o si sa nu freci menta prin padure, ca nu mai primesti bani de tigari si-ti platesti singura factura la mobil. A mers fata printre copaci pana i s-a oprit mp3-ul si intrand in sevraj s-a abatut pe la un sex-shop sa-si incarce bateriile. Acolo, doar ca se aplecase de 5 minute sa ridice o moneda (lipita cu superglue), ca s-a trezit la cur cu unu' paros caruia ii picase fisa ce fel de ciuperci culegea shtorfitza.
-Sal. Scrofitzo, ce cauti in zona la ora asta?!
-Hi Lupule Blond (whitewolf?!), ce sa fac hani, ma duc la babornitza de mama mare!
-Da, si ce ai in cosh?

-Puroi! Ah, in asta din mana?!Doar niste lame de bisturiu, ace de seringa, capcane de soareci si cioburi de fiole de la spitalul BTS (Boli cu Transmisie Sexi).
-Ia lasa vrajeala si da-mi web la fofo, ca m-am saturat de travestiti ca de merele lu' Adam. Hai rpd, ca te mananc!
-Mai bine ma lingi. Tu esti mascul, io femela...stii ce zic, mai bine ma fu...mezi?! Da' si mie o tzigare, ca- mi crapa buza.
-Vad ca deja ti-a crapat in patru si mai scoti si limba prin chiloti la mine, facu lupu' si o puse capra! Au behait ei o juma' de ceas, dupa care satisfacut, lupul tocmai isi tragea fermoarul la D&G, cand o aude pe Scrofitza:
-Ma lupule, io auzisem ca esti baiat citit, dar vad ca nu prea sari de introducere la cartile serioase.

Lupul, desi era sifonat ca si cum dormise intr-o sacosa de plastic inodata la gura, riposta imediat:

-Asa este, dar si io auzisem despre tine ca ai fi o brosura usoara si cand colo vad ca esti ditamai romanul fluviu! Hai, da jos textila ca sa nu iei foc de la frecare si umezeste-mi trabucul asta in foi de piele!

Dupa ce stoarse si ultima picatura de jar din trabucul lui, Scrofulina Rosie il lasa pe lup, cat sa-si revina ea pret de o tigara, apoi il apuca de..coada.
- Ce brb mai, unde clitu' meu crezi ca te duci?

-Pai eu...sunt foarte multumit Storfitzo; a fost o partida pe cinste...dnd please...
-Pe cinste s-o arzi pe ma-ta mah, ca io sunt cu plata! Ia da blana aia incoace, ca oricum ti-a ramas cam larga. Daca nu te tine la femei, du-te de fa o baba. Poate pe bunica ai avea sanse sa o satisfaci.
Desi mai avea o basina pana sa moara si deja i se vedea cimitirul printre urechi, lupul raios tinea coada tot sus.

-Hai Scrofitzo sa-ti arat ce se face cu doi oua si un carnat. Da tigaia aia incoace, sa ti-o inrosesc!

Si a batut lupul la oua, pana si le-a spart si a murit deadevaratealea de extenuare cu carnatul infipt in Scrofitza Rosie. Aceasta a ascuns dintii si blana lupului in boscheti si pana a venit politia, s-a clatit cu o gura de Kola 0, si si-a refacut machiajul si unghiile cu crema de ghete, ca era cam emo. A scapat rapid de caralii dandu-le cosuletul si scrisoarea de la maicutza ei. Politia analizeaza pana in zilele noastre coala de hartie pe care scrie pe ambele fete: “Citeste pe verso!”
Morala: Nu lasati curvele in padure, ca va strica fauna!

4 comentarii:

  1. nuulll)))) SI CARE ESTI ;TU CU ADEVARAT..ASTA E PROBLEMA?

    RăspundețiȘtergere
  2. As, problema este ca atunci cand cineva scrie asa, este... deceptionat???

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonimi din lumea-ntreaga dati o bere sau o braga.
    Anonim 11 februarie,
    de vreme ce este o poveste, eu nu sunt decat povestitorul.
    Anonim 11 martie,
    cum spuneam aluia de mai sus, este o poveste bre...ce deceptie sa simbolizeze o prostioara din asta?!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si daca tot m-am semnat si am dat-o anonima cred ca pana la urma finalul mi-a placut cel mai mult:D

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE