vineri, 13 februarie 2009

Sacose biodegradabile, din mezeluri proaspete cu E-uri, produse in China

N-am facut documentare. Am scris din buric, pentru ai mai blonzi ca mine la creieru' mic. Daca nu intelegeti e problema voastra, da-va-n chilu' meu de emo albinosi calcati de tir pe creasta!

Mezeluri proaspete
Conservare= uscare, sarare, afumare.
Proaspat=cules, muls, fatat, de la mama lui (acum o ora!).
Mergi la raionul mezeluri, indiferent daca tii post sau esti erbivor si cere-i acriturii de la galantar sa-ti dea un produs neafumat. Daca iti da, spanzura-l cu cremwurstii, da-i muie cu salamul si fa-i fisting cu buturi de porc. Pentru ca ori vrea sa te prosteasca ori e chior, caz in care merita un pumn in ochi sa vada ce scrie pe eticheta. Sa va zica moshu ceva: afumarea este un procedeu care necesita foc, fum si....zile. Chiar credeti ca mezelarul are timp si bani de ars pe asa ceva? PS: cand chiar se foloseste fumul si nu chimicalele, intreaba-i cu ce au facut focul.Adori prunele care au fost afumate cu motorina? Pai la picnic, fierbeti ouale in radiator si baga-ti carnatu' pe esapament.

Sacose biodegradabile
Cica sarasanalele biodegradabile sunt facute din polimer din porumb. Inseamna ca poti creste porcii pe care nu ai voie sa-i tai, ingrasandu-i cu...pungi. Datorita acestei diete, vacile vor da latex la muls, oile cas din polistiren expandat, iar gainile v-or face oua kinder. Cere un raport de incercari la un laborator roman, unde sa se jure injineru' pe ma-sa, ca materialul ala este celuloza, amidon din porumb sau pana de vulpe. Astia baga pe beregata ta biodegradabila, plastic fara inhibitori UV, sau cu aditivi care rup lanturile polimerului. Polipropilena nu o sa hraneasca nici o planta oricat de marunt ar fi degradata chimic. In schimb o sa horcai pe strada cu masca pe bot ca sa filtrezi pulberile. Materialul ala bio exista, dar ca sa-l produci iti trebuie multe. Deocamdata cultivi cucuruz dar freci mamaliga de la unguri. Probabil de aia le-ai halit lebedele austriecilor; ca sa te poti caca la nemti si fute la italieni.Tii la buzunar si mediu? Ia de acasa o sacosa ca pe vremea lu' Ceasca!

E-uri
Ce-s alea? E-urile ie chestiile alea care s-au interzis?! Tzeapa fraiere, sunt tiparite pe haleala ta cu litere cat pizda furnicii. De la distanta in rafturi vezi: 100% natural, portocale, faina, lapte, apa, cacao, drojdie, zahar...Dar cu fundurile de sifoane a lu' mata-mare poti sa citesti: concentrat pasteurizat de fructe, arome identic naturale, aspartam, amilaza fungica, acid citric, acid ascorbic, corector de aciditate- acid x, y, z....bicarbonat de x, y, z, eter de celuloza, silice precipitata. Mai da-te dracului, asta este pachet de biscuiti sau bomba chimica; asta o fi bidon de suc, sau bazin de omogenizare la statia de epurare!? Daca nu ma crezi, cumpara o rulada ambalata. Daca te ustura ochii inseamna ca ai nimerit-o pe aia cu 30 de E-uri in care singura chestie cat de cat naturala este...apa. Io zic sa nu te lasi de fumat inainte de a te lasa de rulada.

Produs in China
Nu conteaza ca o cumperi de la 38, TCM, PLM, marfa este la fel. De cacat. Cere eticheta macar de la baxul de marfa. Daca scrie Made in China, fugi! Exista si marfa chinezeasca buna?! Sigur ca da.; din cand in cand lumea mai si castiga la Loto! Pe scurt: ciupercile au nisip, jucariile plumb si crom, textilele de bumbac sunt din poliester si nu au marimi. Puloverele crosetate de altde Mu Ci'n Ceai sunt bune atat pentru Adrian Plodul Minune cat si pentru Ghita Muresan. A dracului Mi Cu Tza CeCurAi, are alergie la cauciuc si prefera PVC, ca-i hranita cu mandarine si pomelo udate cu insecticide si pesticide. Musulmanii saraci sunt rugati sa vomite: crapul chinezesc este un porc ce respira sub apa cuminte. Chinezul este violatorul economiei mondiale. Daca ii faci concurenta la raportul pret/calitate, iti rupe orezarul capul ca la hamsie si o sa i-l vanda proastei tale ca suvenir papuas.
Hai pa, ca Tzo Bag Tzo'm Ping!

4 comentarii:

  1. Deci Da:))) asta mi-a mers la sufletelul meu zdrentuit:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. pai da, ma, ce fum?
    mai afumat e curu' meu dupa 5 beri in club a, decat mizeriile alea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci Soranei i-a mers fumul la suflet si lui Adi la cur. Din asta reiese ca nu e bine sa fumezi chistoace.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce zic astia ma? Puteai si tu sa tragi concluzia ca am un suflet ca un cur nu ca fumez chistoace:))) Ce naiba ma Radu doar am pretentii de la tine:D

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE