vineri, 27 februarie 2009

Multi Mess 2009..


Mess-ul este un mijloc de comunicare, un loc magic unde poti cunoaste oameni, iubi si chiar divorta. Este locul unde se gasesc sufletele si organele pereche. Unele discutii sunt flirtruri desfasurate la un nivel de concentare si criptare care uluiesc pana si matematicienii:

janinaRBDina96: sal,cf?
onelUbitzelu69: stf
janinaRBDina96: bn, Mc 5,30?!
onelUbitzelu69: k

Altele sunt discutii serioase, ba chiar propuneri de faceri:

BruNetzIka: Sal Sunt o fetitza fromoasa (sunt superBa) de 26 de ani. Sunt desteapta smekera si de clasa. As vrea sa ma marit cu un tip care castiga juma' de milion pe an.
Exista pe aici vreun barbat care sa castige atat? Sau neveste de smenari care sa dea si mie sfaturi cum sa fak?
Am avut deja relatii cu barbati care castigau 200 sau 250 mii, dar nu-mi ajunge de vila la Snagov si genti la Paris. Io cunosc o femeie care se depileaza cu mine, care s-a maritat cu unu bogat si traieste la Baneasa, nu e asa frumoasa ca mine si nici macar atat de smechera.
Asa ca ma intreb, io ce am, ce am facut, l-am omorat pe tata?! De ce nu-mi iese si mie?! Cum pot sa ajung la nivelul ei?
Scz de mass, va pop pe totzi!

SmeKeRelu: Am citit off-ul tau si sunt interesat. Am procesat oleak la ce-ti pofteste guritza. Uite mami, la ce mai m-am gandit:
Din start iti zic ca nu te duc cu presu', ca castig 500 mii pe an.
Ca am klarificat lucru asta, io vad faza cam la modul asta:
Ce ai tu de dat, vazut de sub sapca unui smeker ca ala de il cauti, e klar o kombinatie foarte proasta.
Si asta din cauza ca:
Lasand vrajeala la o parte, ce scoti tu pe taraba e o afacere simpla. Tu ai la oferta frumusete de cur iar io am banii mei.
Propunerea pare beton; dar exista o mica problema. Absolut sigur frumusetea ta o sa scada si intr-o zi va disparea, in timp ce garantat banul meu va creste. Deci in termeni de piata, tu esti o marfa care se invecheste in galantar in timp ce eu sunt un ban dat imprumut cu camata. Tu nu numai ca palesti, dar te strici din ce in ce mai repede, de la an la an! Ca sa ma-ntelegi mai bine: fa-ti o poza; azi ai 26 de ani, esti fromoasa si o sa mai fii asa cam 5/10 ani, da'... din ce in ce mai putin. Intr-o zi, o sa te uiti la poza, si ai sa vezi ca din Pasarica Apetisanta ai juns o Dropie cu bigudiuri.
Asta inseamna in limbaj de Cartier, ca azi esti bine cotata pa piatza, in perioada de vis, ca sa fii vanduta, nu cumparata. Utilizand un limbaj combinator, cine te are azi, trebuie sa te puna "de vanzare" si nu la "cumpar si pastrez"), asa cum kred ka vrei tu.
Deci in vorbe adevarate, casatoria ("cumpar si pastrez") cu tine, nu-i o afacere buna pe timp lung.
Io ma gandeam ca inchirierea pe termen scurt este o kombinatie mai desteapta si chiar as putea s-o iau in calcul. Am putea sa o ardem impreuna o vreme ...Mdaa....
Daca ma gandesc bine si k sa vad dak esti smekera, cu clasa si frumoasa; zic asa:
Io fiind viitoru' "client care inchiriaza" asa o "masina", trebe sa vad marfa si sa facem un "test drive". Vezi cand ai o ora libera!
Ce zici, pui botu'?!
Te fop

5 comentarii:

  1. Cand ai dreptate ai :))).Doar fraierii se casatoresc , eroii raman labagii.Nu stiu daca ai constatat dar fututul nu implineste ceea ce laba promite:D Stii ce spune o femeie casatorita de 20 de ani cu sotul ei cand se vede in oglinda?"Merita sa aiba asa ceva marlanul ":D

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh, Got! Si nevestele vostre stiu ce spuneti?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ursule,
    cred ca faza cu manualitatea este supra evaluata. Eroii sunt mai degraba statuti; goana lor dupa glorie se datoraza gonadelor umflate. Tu nu veiz ca toti super eroii poarta chilotii peste pantaloni?!
    Anonimule,
    dupa comentarii se simte ca ai ceva in bibilica; cred ca ar fi bine macar cu un pseudonim sa ne onorezi. Si nu, nevestele noastre nu spun nimic pt. ca nu stiu nimic:P. Dar ceva de comentat ar avea amantii lor, cred eu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce tot ziceti voi aici? Pfuu ca iar m-ati bagat la alea cetoase:D Amantul amantului meu si cu nevasta amantului amantei amantului meu sunt prieteni buni si nu stiu nimic:D Asta da eroism mah!!!:))))

    RăspundețiȘtergere
  5. neveste vostre au amanti?
    si mai spui ca eu am ceva la bibilica!
    in cazul acesta, votez cu Ursu!
    uite ca ma semnez: anonima aia anormala intr-o lume normala, da' normala de tot!

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE