sâmbătă, 10 noiembrie 2007

Change


M-am hotarat sa fiu un om mai sanatos. Acum ramane sa aleg calea de a indeplini acest tel. Sa pun punct brusc vietii plina de excese de pana acum si sa incep o noua etapa, ca un fluture proaspat iesit din cocon, sau sa-mi modific treptat comportamentul, asa cum isi face upgrade un program de calculator?!
La prima varianta, incep sa analizez consecintele destul de profund ca sa ma cuprinda durerea de cap. Deci, trebuie sa pun punct viciilor nocive, sa traiesc curat, sanatos, sa exclud din viata mea tot ce-i toxic sau ingrasa.
Asta inseamna ca trebuie sa ma las de fumat. Prin urmare, inseamna ca trebuie sa ma las si de baut cafea, ca la ce bun sa mai bei cafea, daca nu poti pufai doua trei tigari la ea?! Cum dracu sa iau ceasca aia cu licoare antioxidanta parfumata in mana si sa o savurez jumatate de ora cand fara tigare imi ia o jumatate de minut sa o rastorn pe gatlej? Deci s-a hotarat; fara tigare si fara cafea. Buuun...deci trebuie sa-mi cumpar Dulcolax. Pentru ca fara tigarile si cafeaua de dimineta, eu unul nu am scaun! Adica am scaun dar nu pot sa-l...scot.
Urasc medicamentele, dar daca vreau sa ma schimb, sa devin un om care traieste sanatos, nu pot sa beau bere. Ca asta dadea la mine rezultat garantat, berea cu ciocolata. O bere si o ciocolata inseamna la mine buda sparta si matele curatate ca de taifun. Trebuie sa pun ceasul sa sune dimineata cu o ora mai devreme, ca sa aiba timp medicamentul sa-si faca efectul pana plec la munca. Ca daca nu... iti dai seama ce insemna sa faci naveta cu microbuzul cale de 35 km si sa te taie durerea de burta?!
Parca vad privirile admirative a 30-40 de oameni cand dupa gemete si schimonoseli unul mai milos te intreaba: ce ai dom'le, faci o criza de epilepsie, infarct ceva?!Ca dupa aia, sa urle: opreste dom' sofer, ca se caca omu pe el!
Ajuns tarziu la serviciu desi trezit cu noaptea in cap va trebui sa incep micul dejun. Am auzit ca acesta trebuie musai sa fie compus din cereale integrale, seminte si ceva lapte degresat. Ati incercat vreodata sa mancati grau, orz, orez, mei si alte delicatese destinate perusilor, galinaceelor si suinelor?
Probabil ca asta ma va costa o groaza de bani. Ca stomatologia si avocatura sunt cele mai bine platite meserii, chiar si la noi in tara. Ca sa-mi mentin sanatatea musai voi opta pentru dantura de portelan. E mult mai probabil ca acest material sa fie singurul in stare sa reziste cand v-oi musca din birou. Imi imaginez cate mi se pot strange pe birou in timp ce o fac pe moara cu valturi sau ciocanele. Pai cum sa nu musc din birou si subalterni, cand abia am terminat micul dejun si a sosit pauza de pranz?!
Probabil ca peste cina pot sari fara probleme pentru sanatate, dar daca vreau si eu sa agat o femela?! Ca o viata echilibrata, sanatoasa, presupune ca mai faci si sex, desi s-a demonstrat ca masturbarea nu duce la orbire, conditia e sa tii ochii inchisi cand ejaculezi.
Pai in cazul curtarii unei femei, cina este obligatorie, chiar daca ea o sa zica ca tine post sau la silueta. Desi pun pariu ca v-a manca doar un bob de mazare sau firul de telina care decora platoul, dimineata s-ar putea sa am parte de o surpriza colosala. Sa zicem ca mi-am petrecut noaptea cu ea, dimineata mi-am luat dulcolaxul, am asteptat o jumatate de ora si m-am precipitat spre colacul de salvare. Daca ma ajuta ficatul, poate scap doar cu simtul olfactiv afectat. Asta-i unul din paradoxurile femeii. Ciuguleste cat o vrabiuta si se caca...cat o vacuta! Ei, dar ce mai conteaza ca platesti un ban in plus la instalator, ca sa sugrume sau sa inece sarpele pe care ti l-a plantat stranepoata Evei in wc, cand tu peste noapte ...ai facut sex!? Ma rog, asa crezi tu, ca ce crede ea, mai bine sa nu afli! Pai ce astepta ma rog de la un om care manaca graunte si legume aburite, bea lapte degresat si apa plata cu sau fara lamaie?! Sex salbatec? Ala e pentru animale! Tu ai trecut la sexul tantric, la peting, la masajul erotic....Daca nu a simtit nimic, e frigida, daca n-ai simtit nimic, e anestezista!
Ma doare capul asa de tare ca nu ma pot gandi decat la un singur motiv: sunt constipat! Ma duc sa fumez ultimele tigari si sa beau ultima cafeluta, ca sa ma pot si eu caca intoxicat, dar linistit ,pentru ultima oara. Ca de maine...

2 comentarii:

  1. Razi tu razi Harap Alb...dar peste 10-15 ani, cu plamanii gauriti asteptand la coada la radiologie pentru a stabili daca cancerul din plamani e malilgn sau benign zambetul se va crispa un pic. Iar faptul ca nu ai scaun fara cafea si tigara e doar o iluzie.. originea sta in alta parte. Mergi la un medic :-D

    RăspundețiȘtergere
  2. M-as duce la medic frate dar astia te jupaie asa de tare, ca faci cancer de buzunar sau portofel (facturi cu metastaze)si sangerezi la ei in sala de asteptare fara speranta de hemostaza sau macar un amarat de plasture. Ca sa te vindeci trebuie sa-ti cosi singur ranile, si de la rugaminti sa sari direct la amenintari.
    PS. daca stii ca esti talentat, hai cu mine si-om reusi impreuna sa petim pe fata lui Rosh Imparat!

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE