joi, 4 februarie 2016

Virusul Zika și febra tembelilor


Cred că ați auzit de epidemia de Zika, pare-se  "în plină explozie" în două Americi (și peste tot, speră OMS). Acest bizar organism, numit Organizația Mondială a Sănătății (OMS),  a declarat Zika “urgență de sănătate publică la nivel mondial”, confirmând că iar procedează la creat panică.

Practic de la aviară încoace, OMS ne pune aceiași placă, declarând o problemă ca a apoi să vină cu soluția "întâmplator" gata de utilizat, dar care trebuie să sară niște etape de testări, validări etc. Că e înfiorător de scumpă soluția  aia și presupune niște bugete de stat, am spus?!  Vă las să vă imaginați.

Explozia cazurilor de microcefalie înregistrate la nou-născuții sud-americani este pusă pe seama infecției gravidelor cu virusul Zika, purtat de țânțari. No, acum vă amintiți că pe 2 Februarie am serbat Ziua Internaționala a zonelor umede?.
Ia ghiciți unde zice OMS că e mai nasoleală? In Brazilia, ce-a mai udă țară evăr (Amazonul bre!) cu ăle mai ude (deși arzoaice)... viitoare gravide.

Dar știi ce e cel mai nasol frate? Planeta asta se încălzește, ghețarii se topesc și cam totul se udă. Raiul țânțarilor tocmai își deschide porțile, iar bolile se răspândesc mai repede și în zone noi. Suntem pierduți!

Dar stai așa! Cercetătorii (a se completa aici: englezi, germani, americani) tocmai lucrează la super arma de distrugere în masă (coajă?) a țânțarilor. Nu v-am spus eu?!
Tot ce mai au de făcut pentru finanțarea (uriașă) este să-i convingă pe politicieni că încălzirea globală e rea și că modificările genetice sunt bune, bune. Mizilic!

3 comentarii:

  1. pai microcefalia asta e problema natiunii si e pur ideatica

    RăspundețiȘtergere
  2. pai microcefalia asta e problema natiunii si e pur ideatica

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa ajungem sa nu mai credem nimic si pe urma pac apare Alice schioapa calare pe un covrigel cu gaura.

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE