vineri, 4 septembrie 2015

Marele Etic


Un mare, bătrân și etic organism știa că este pe moarte. Ca să evite dureroasa trecere în neființă, avea o singură soluție: să facă un transplant de organe tinere, proaspete.

A privit la vecini cu jind. Mai împrumutase de la ei mai cu mila mai cu sila diverse în trecut, mici nimicuri materiale, gen petrol, pietricele, metale... Dar asta pe vremea când nu era la fel de etic și era și mai tânăr.

Acum etica îi interzicea să ceară ori să ia acele organe, ba însuși trupul său resimțea un fel de scârbă anti-transplant, așa că marele, eticul și bătrânul muribund a creat "o situație" prin care organele de transplant au început să alerge singure către el.

Numai că plin proces de transplant, Marele Etic a constatat că organele sunt infestate cu o boală numită Talibanism provocată de retrovirusul Islam și că acum are o șansă în plus să moară de de infecție. Chiar de scapă, cât timp i-a mai rămas, Eticul o să trebuiască să se chinuie cu antirejective, pentru că organele transplantate nu se lasă integrate în marele său organism.

Ghici cum se numește marele Etic?!

imagine: howstuffworks

14 comentarii:

  1. Foarte plastic articolul, ai zugrăvit perfect imaginea marelui Etic de-a lungul anilor. E.U. este incapabilă în acest moment. Allah să ne aibă în pază! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Nietzsche spunea ca fiecare popor traieste atat cat valoreaza, parafrazand, nu cred ca arabilor li s-a terminat timpul, ci europenilor pentru ca isi vor schimba destul de repede piramida valorilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fix asta zic și eu, ca timpul nostru se cam termina. Al arabilor abia e pe la mijloc ca doar sunt in Evul Mediu.

      Ștergere
    2. Ca-n bancul acela din 2000, cand cu sfaristul lumii,,românii nu mor că sunt cu 50 de ani in urma europenilor”, de parcă acum i-am fi ajuns. :D

      Ștergere
    3. Deci mai avem 50 de ani in plus?! Uraaa!

      Ștergere
    4. De ce te bucuri? Zi-mi și mie să-mi fac ziua frumoasă.

      Ștergere
    5. De pensie. Se pare că o apuc! :))))

      Ștergere
    6. Vârsta, da, dar cine ți-o plătește?! :P

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE