sâmbătă, 24 ianuarie 2015

Sfânta Diluție

CS: auzi ce țin aici în mână
Eu: porcule
CS: o carte, orthodoxia și homeopatia
CS: lol
Eu: lol
Eu: nu cred, poză
CS: na


Deci bulinele există. Sau pretind că. 
Chestia asta e cam așa: dacă dintr-o carte Științifico-Fantastică s-ar înlocui S-ul cu încă un F, ar rămâne roman FF adică Fanatico-Fantastic. Oare cine e interesat de așa ceva și cine ar da și bani pe așa ceva? Dileme dileme.
Și o surpriză: taica părintele, pardon dom doctor, pardon profesorul Filimonov a ținut conferință acum o lună la București și Timișoara. L-am ratat, asta e.
Necredincioșii sunt rugati să moară de ciudă. Autorul arată fix ca un doctor:


 Poate data viitoare îl prindem, sau îl prinde cine trebuie. Domnului să ne diluăm!

14 comentarii:

  1. Double business. Cel mai mișto. Medicină + Teologie. Dacă nu te scapă doctorul, ajungi la popă, adică tot la el. Dacă te scapă doctorul din greșeală e malpraxis. Dublă personalitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti sa uzi si canapeaua inainte sa mori, fericit chiar,ca in loc de perfuzie nenea doctorul o sa-ti dea ultima impartasanie!

      Ștergere
  2. Buna dimineata. Nici un semn pentru Laur?

    RăspundețiȘtergere
  3. Dejaba mai traiesti si bei bere Mucegaiule,daca ai ratat pe ratatul...

    RăspundețiȘtergere
  4. Di ce m-ai cenzuraaaaaaaaaaaat?

    RăspundețiȘtergere
  5. Atunce a sughiţat netul.
    Că-ţi ziceam că la mine medicina alopată o dă de gard rău de tot în schimb m-am vindecat de câteva ori de diferite boli (hiptiroidia fiind notabilă) cu medicamente homeopate şi acupunctură.
    În schimb cred că e făcută-n fotoşop coperta aia fiindcă sfânta biserică ortodoxă spune că homeopatia, yoga, reiki, acupunctura şi orice alte mijloace afară de rugăciune şi post sunt ghe la ghiavol şi nu trebuie urmate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poftim dovada. Te costă nouă lei dacă vrei să o pipăi! :D
      http://www.librariabizantina.ro/ortodoxia-si-homeopatia.html

      Ștergere
  6. Aş prefera să îi pipăi autorul. Să nu fie din popă afiliat la biserica de Apuleia. Sau să nu fie un ilustru inventat. Că Sandra Brown nu mai e la modă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vrei să pipăi bărboși?! :))

      Ștergere
    2. In carte medicul-preot ortodox precizeaza ce nu ştiam mulţi dintre noi : ca granulele homeopatilor sunt la fel de ştiinţifice ca apa alcalină , asta concluzionez eu. El spune ca diluarea fierturilor homeopate se face în aşa hal incât nu mai rămâne nici un atom din licoarea de bază. Se pune deci apa chioară cu amintirea buruienilor/ arsenicului/ pipotei de raţă pe o granulă de lactoză şi se vinde fraierilor. Unii se autosugestionează şi se simt o vreme mai bine, apoi ajung la spital să se opereze ...etc.
      Preotul-doctor zice ca homeopatia este o înselăciune d.p.d.v ştiinţific şi o tehnică drăcească precum descântecele mamei Omida, pentru credincioşi.
      V-am scutit de citit cartea.

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE