joi, 11 septembrie 2014

Twisted Oliver


Orice om are momentul său de glorie. Azi este momentul lui Oliver Robert. Unii calcă pe cadravre la propriu, alţii la figurat. Măcar inspiratul şi neinfricatul lider al Autobazei n-a trebuit să o omoare cu mânuţa proprie pe fosta lui iubită. Sic transit gloria mundi.

Am fost scîrba, stiu. În fapt la câte tampenii am în cap, dacă m-ar fi intervievat o proastă de jurnalistă pe g+ despre dispariţia ultimului articol a lui Pilat din Port, aş fi profitat de ocazie să-i spun că eu sunt fostul iubit şi l-am rugat să-l şteargă în numele... Cum de ce ne-am despărţit, cine?

A... Păi toata lumea ştie că eram într-o sectă subversiv-artizanală "Cucoşelul Tricotat". Eu eram "Predicălcătorul" şi aveam practici religioase genul vopsit pisici în roz, prizat aspirină pisată şi utilizat în timpul ritualului de "Călcare", a preservativelor croşetate, marca InacheLand. Ajungeam pe prima pagină din Clik în trei mişcări?

Nu, clar nu. Ca să ajungi pe prima pagină din clik trebuie să moara cineva sau ceva. Un om o relaţie, o molimă... Din pacate în acest caz în afară de inspiraţia jurnalistei Click, a murit o fată.

Cucurigu cumetre Oliver, cu toţi cocoşeii mei!


25 de comentarii:

  1. Seamănă a final de horror în care câștigă personajul negativ, asta dacă poate ucide fata din condei :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai, mistocareala e minunata. A bagat Oliver din toate domeniile film muzica umor, religie si aia nu s-a prins ca e trolata Cred ca si-a luat concediu vreme indelungata. :))

      Ștergere
  2. Mi s-a parut de o rara nesimtire sa iti bati joc de prostia unuia si altuia dar tu sa te hranesti cu evenimente nefericite de acest gen.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi s-a parut dar mi-a mai trecut. Prostia trebuie combatuta. si cum nu stie de vorba buna, merge un trolaj.

      Ștergere
    2. Lasă că știi tu... animalooo! :))

      Ștergere
  3. Nu vreau să sune aiurea, dar și tipa aceea este jurnalistă? În afară de ea, mai crede cineva asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este si scriitoare. Nu stiu de ce, dar nu cred ca vreau sa citesc o carte scrisa de ea. Am senzatia ca o sa fie falsa.

      Ștergere
  4. Atat !!! Bumti bumti !!
    Fenomenal Olivier si fenomen "jurnalista" .
    Probabil ca nici el nu se aștepta sa prindă atat de bine:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Ei nu... E din specia spontana. Astia sunt pe faza intotdeauna. Daca nu reusesc in cariera se fac dealeri de alba-neagra! :P

    RăspundețiȘtergere
  6. Aia ce-a crapat era o pitipoanca, i-am vazut poza cu bot de ratza si cu 5 kile de machiaj pe mufa. 1 pitipoanca in minus, o sansa in plus pentru omenire. Eu asa zic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai, fata si decesul ei e treaba seaparata. Lumea se naste si moare indiferent ca are bot de ratza sau cur de varza.
      Dar atentie la fabula: in natura vulturii hoitarii sunt sanitari cu o sanatate de fier. Ziarista noastra a fost nu vultur ci o cioara proasta careia i-a picat hoitul greu la stomac.

      Ștergere
  7. Daca astea sunt "fetele" din Romania, niste retardate materialiste, atunci multumesc frumos, dar mai bine fut o scandura de fag, ca nici aia nu poate fii atat de "plata" pe cat sunt maimutele astea curentate care se numesc "femei", in timp ce le curge slobozul din cerul gurii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incep sa-mi aduc aminte de tine, anonime. Ai un discurs coerent pana la un moment T0 unde incepi sa te auto-ambalezi fara motiv. Asta e momentul.

      Ștergere
    2. Acuma sincer, faptul ca majoritatea din tara asta sunt curve infecte si arogante, nu reprezinta un motiv pentru care sa fiu nervos ? Ar trebui sa imi para bine ?

      Ștergere
    3. Orienteaza-te catre minoritatea feminina ramasa, barbati, gonflabile, pompe de suctiune, ori ramai onanist fervent pana la senectute, ce te vaiti atata?!

      Ștergere
  8. P.S. : Cat despre muista aia...inca o data s-a demonstrat ( nu ca mai era nevoie ) cat de proaste si inutile pe planeta sunt ROMANCELE, aproape toate ca sa fiu mai exact... Nu pot sa nu ma enervez cand ma gandesc la asta. Si-i mai auzi pe unii cu "iubire" si alte aberatii, in timp ce "iubita" lor se fute cu altu pe bani...vai de capul meu si de viata mea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS-ul tau e inutil. Odata citita faza cu Autoaza, am incetat sa mai sap dupa detalii pe acest subiect. E mort si ingropat, la propriu. Accepta asta si ai sa traiesti fericit pana la 30 de ani.

      Ștergere
  9. Deci, spui sa accept ca toate romancele sunt curve materialiste si nesimtite, si sa imi aleg una asa sau sa raman singur. Vai, ce decizie grea.. Pacat ca voi restul va tneti demnitatea in locul coaielor...

    E mai usor sa fi presul de sters al unei femei, SCLAVUL UNEI PIZDE, care nu merita, decat sa fi un barbat adevarat, nu ? Pacat.

    RăspundețiȘtergere
  10. Te las pe tine sa fi sclavul unor pizde isterice si nesimtite, eu nu pot sa ma las calcat in picioare chiar asa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine faci, lumea o sa fie un loc mai bun daca toti misoginii crapa fara mostenitori.

      Ștergere
    2. Deci sursa ta de exemple pentru femei este Zoso... Ce mai pot zice. Va meritati.
      Eu stiu ca femeile din viata mea nu sunt asa. Daca tu esti ghinionist, imi pare rau.

      Ștergere
    3. Chiar azi ( in fiecare zi de fapt ) am vazut un exemplu de femeie tipic romaneasca, care face gura mare, da in cap barbatului, dar tot ea face crize si "plange" cand ala face o gluma nevinovata, al dracu de neprihanite ce sunt ele, nu ?! Prost esti ma... Ori asta, ori habar n-ai ce jeguri sunt alea pe care le crezi tu sfinte.

      Ștergere
  11. Ba omule, te credeam mai destept. Am dat doar un exemplu fiindca tocmai ma uitasem acolo. Uita-te pe strada, 90 % sunt siliconate, botoxate, ca sa nu mai zic de arogante si inculte. Si tu ma iei cu aburelile tale. Incredibil, zau.

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE