duminică, 7 septembrie 2014

Pe sistem


Pe sistemul cipul a dat cipul a luat, cipula mea ai căutat... fie numele cipului blestemat, sau cum umblă popii pe internet cu creierul desculț dar cu crucea sculată.

A apărut noul card de sănătate cu cip pe el. Cardul este de tipul celui bancar si conține pe el doar numele si CNP-ul asiguratului. Punct? Nu prea.

Căutând ceva despre emiterea mult trâmbițatului nou card de sănătate (tata trebuie sa și-l reînnoiască pe cel vechi și eu sunt in charge cu depusul actelor) am găsit vestea cea mai la îndemână pe un site... creștin.

Aș ruina în mod odios savoarea postării și a comentariilor de acolo dacă aș spune prea multe aici. Las la aprecierea voastră, dar dacă o să o citiți, o să realizați de ce România este cu numele în 2014 și cu mintea in 1907.

foto: g+

4 comentarii:

  1. Sper ca respectivul card din imagine nu e real, ca nu prea corespunde data nasterii cu CNP-ul.
    Oricum nu vor folosi cardul asta niciunii, fii sigur de asta. Bani aruncati in buzunarul cui trebuie, dar multi il vor pierde/ nu-l vor lua deloc/ il vor uita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evident nu e real, ce spirit de observatie ai! Acum ma scuzi, nici la nume nu e prea real, vezi?
      Cardul in sine e o alta bucata de plastic pe care s-au spart banii publici, adica ai mei ai tai si ai altora care muncesc. Gen bordure, sigle de tara autostrazi de 16 km...

      Ștergere
  2. total opac devin la articole d-astea

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE