miercuri, 9 aprilie 2014

Viața lui Pi Pi


Mă bucur că nu m-am născut prin epoca Victoriana , Ludoviciană, Maralvingiană, sau cum pana vulpii se numeau ele. Mă bucur că am buda în casă și că pot cu o apăsare de buton să trimit rahatul plocon la stația de epurare municipală. Pentru că dacă în zilele astea un pipi scurt de la balcon sau de pe pod e o chestie rară, ce merită pozată, în perioadele sus menționate urinatul în public era o treaba banală. Oale de noapte se goleau la fel ca mațele și vezicile, direct în stradă. Cineva îmi spunea că adoră atmosfera și imaginea Londrei din filmul "Marile Speranțe". Sincer eu în filmul ăla n-am văzut altceva decât dantele ca perdelele de tifon a lu' mama mare si catifele năpârlite târându-se prin pișatii și căcații întregii Londre. Dar se prea poate să fiu eu defect și să nu înțeleg frumosul. Mă scuzați, mă duc să pi pi, discret la closet, ca în secolul XXI.

sursa foto: G+

19 comentarii:

  1. mwwwa imi si imaginez o tanara domnita cu rochie ludoviciana cu 7 randuri de crinoline pe sub rochie cum isi ridica oasele de balena si se caca in strada. De viiis!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bă, voi râdeți dar să știi că așa erau vremurile. Însă în India ai fost? Că acolo, pe unele străzi, lumea încă se mai cacă în stradă, nu trebuie să călătorești în timp, la trecut, ca să vezi astfel de chestii.
    Aaaa, și apropo de băieții care și azi, în zilele noastre, își scot baluba și se pișă la balustradă sau copac. Mie, atunci când văd un nene din ăsta urinător că este în plină acțiune, îmi place să fac următoarele chestii: să claxonez prelung dacă sunt în trecere cu mașina (ador să-i văd că se sperie și se stropesc pe picioare), dacă sunt perpedes să-i arăt cu degetul altor persoane, vociferând și râzând zgomotos spunând: ia uite ce mică o are ăla! fiindcă am observat că de rușine nu mai au răbdare să termine și să o scuture ci și-o bagă așa, plină încă de stropi, în pantaloni.
    Deci cum spuneam, eu mă distrez grozav când pe unul îl trece pișarea și nu are răbdare să se afunde în pădure sau încă nu a înțeles care e rostul wc-urilor publice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miță rea, ești geloasă pe ăia de pot să facă pi pi dăn picioare, știu io, da da!!
      :))

      Ștergere
    2. A fost jăfu meu în Indila și în Punkistan și fix asta mi-a povestit, adică despre cum se sculau gipsanii din corturile lor de pături pă la fro 10 și se căcau pe asfaltul fierbinte, apoi la 2 metri de rahat puneau de ceai.

      Ștergere
    3. Nu-s bre geloasă la chișatul din chișăre. Dacă vrei să știi puteam și io să-nvăț practica asta. Când eram micuță, da micuță ghini că am rămas cu sechele pe creier din cauza asta, avea bunica o țață din asta care ne era și vecină și niscaiva rudă de genul mătușă din frați de cruce. Ei bine, și babelor (adică și bunică-mea era babă) ieșeau la poartă, la taifas, pe țața Rița o apuca chișarea și, așa cum era și normal pentru o țață ca ea, nu mai avea răbdare să se ducă taman până în fundul curții ei, ce se crăcăna după tufa de leandru și dădea drumul la jet. Avea baba o practică super. Nici măcar un strop nu-i pica pe picerele încălțate în galoșii de gumă din care nu știu dacă se descălța vreodată. Eu, desigur, fiind un copil inteligent la vremea aceea, am dedus logic că țața Rița purta galoși dar nu purta chilondri, deci era o țață siexi.

      Ștergere
    4. Și n-avea nici probleme cu presiunea țața, dacă zici că nu se stropea pe gumari! :))

      Ștergere
    5. io vorbesc serios acuma, era țața de o curățenie...habar n-ai!

      Ștergere
  3. Pe-asta cu metoda din picioare a babelor de la tara n-am priceput-o nici eu, dar era utila mai ales la munca la camp cand dusul pana la padure sau primul copac consuma timp cat prasitul unui rand intreg.
    Chiloti vara nu prea purtau, nici nu se lafaiau cu un sertar de chiloti, intra mult material la ei, cine-si permitea atatia chiloti??! Trei perechi si-alea mai mult pentru iarna.

    Si apropo de femei si de facutul din picioare, nu e loc de invidie pentru ca se pot folosi chestiile de genul asta: http://www.go-girl.com/how-to-use-gogirl.asp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mişto chestia aia, dar ce faci cu ea pe câmp, unde o speli, und o ţii?!

      Ștergere
  4. Viata lui Pi ...
    De dorit o initiere a camapaniei "Parcheaza regulamentar" ,de nu .... porsche cu miros de uraniu si jeep-uri cu geamul colorat natural.

    RăspundețiȘtergere
  5. ești off-trend, pentru că-ți dorești un pod, recunoaște!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am făcut pi pi de la balcon. Era un experiment despre mecanica fluidelor. Dar s-a udat vecina de la unu şi nu mi-a dat voie să o trec la surse se informare. Şi a fost şi pârâcioasă. Până şi mama a aflat! :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muha ha ha, Radule ce copil cuminte ai fost tu! Auzi, mecanica...Ha ha ha!

      Ștergere
  7. gresit! in india exista statie centrala de epurare! ea se numeste casta culegatorilor de excremente. sau ceva asemanator... si duc o viata de total kkt. a dat si la teveu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite asta n-am știut! O să mă documnetez asupra puturosului subiect...

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE