duminică, 1 decembrie 2013

La mulți ani România, cât încă mai exiști!

Băi au venit chinezii. În vizită cică. Eu cred că mai degrabă au venit în misiune de cercetare, că nu e bine să scrii spion lângă chinez dacă nu ți-e dor să plonjezi în Dâmbovița în costum de baie tip valiză.

Au venit chinezii și au zâmbit. Unii au plecat, dar mă tem că doar ca să cheme întăriri. Și vă spun că dacă vin chinezii cu acte în regulă, am belit șinșila cu toții. Pe lângă faptul că sunt mulți, chinezii au un obicei îngrozitor: chinezii muncesc! Și dacă în țara asta se răspândește molima numită muncă, gata, nu se mai cheamă România, ci altcumva.

La mulți ani România, cât încă mai exiști!

16 comentarii:

  1. Si daca tot am niste vecini chinezi si-am prins habar de niste obiceiuri zilnice de-ale lor, teama imi e ca pe langa munca mai aduc si moda legumelor pe gratar si renuntam si la mici :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui ca data viitoare să te uiți și la avizier. Mai mult de-un metru cub de apă caldă nu consumă pe lună. Și nu pentru că nu-i nevoie că-s mici, ci pentru că-s cam nespălați.

      Ștergere
    2. Nu cred ca bio. In America nu-i nimic bio, doar pretul si iluzia.

      La Montreal nu exista avizier, iar apa e gratis in zona unde locuiesc eu. Doar curentul se plateste. Ce stiu sigur e ca nu pot deschide geamul cand isi pregatesc ei pranzul si cina, iar cand au deschis odata usa in timp ce eram in dreptul ei, am crezut ca vomit instant... nici in bucataria de iarna de la tara unde se gatea, manca, dormea nu mirosea in halul ala a prajeala...

      Ștergere
  2. molima nu se ia, romanii sunt vaccinati. da' poate aduc cu ei si niste pui din cei toxici pe care i-au dat americanilor, ceva mancare pentru caini care la fel, a fost atat de buna, ca au murit peste 500 de caini. ah, si avantajul cel mai mare e ca ar putea aduce si niste cafetiere cu microfoane! :)
    hai la multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  3. Îhî, așa s-a crezut și când au venit coreeni cu Daewoo. Câtă jale, câtă spaimă! N-a durat mult, într-un an toți coreenii erau deja dați pe brazdă. Unii dintre ei au rămas în România, chiar se speriau dacă le spuneai că trebuie să se întoarcă în țara lor.

    La mulți ani șeri, țuc pe buc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca ai dreptate mai multa ca mine. Romania este un spirit ce subjuga.

      Ștergere
  4. LASATI CHINEZOAICELE SA VINA LA MINE !!

    Nu pentru ca am pula mai mare decat 99 % dintre chinezi, ci pentru altceva...

    Toate chinezoaicele, cand baga unu pula in ele, chitaie exact ca soriceii, nu gem ca altele... Asa am vazut io in filme ! Si na, as vrea si eu sa ma amuz de ele cum chitaie cand una de vreo 20 le intra unde erau obisnuite cu unele de vreo 10....

    RăspundețiȘtergere
  5. Un exemplu bun ar fi monstruozitatea de AFI Palace unde muncitorii romani n-au terminat intr-un an fundatia. Cand firma a fost schimbata cu una chineza, in 6 luni era inaugurat mall-ul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Maiestrul Foc Cruciș la mini pi blog, chel oneor!
      Păi deh, pe muncitorii români nu i-a amenințat nimeni cu execuția pentru...ne execuție! :))

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE