luni, 9 decembrie 2013

Cod portocaliu de secetă pe blog

Cum era de așteptat o să plec cu curca la montă taman când începe cu adevărat iarna. Se pare că ăsta este anotimpul dedicat delegațiilor externe. Există avantaje și dezavantaje la delegația asta. La avantaje trec ruperea monotoniei și revederea cu Liuba, în urma căreia prevăd că miercuri o să port capul mare și ochelari de soare. Tot la reîntâlniri plăcute le adaug pe doamnele Jelen și Lav, pupaleaj gâtul lor de blonde!

La dezavantaje intră frigul, umezeala, mizeria și oboseala. Patronii ăștia nu m-ar trimite în decembrie să demontez umbreluțe din paharele de coctail pe plajele din Bahamas. Nu, ei o țin langa cu Bačka Palanka. Mă întreb dacă lebădoiul mardeiaș mai sălășuiește prin zonă.

Până la ora asta nu știu cum și dacă o să am acces la net seara, la fel cum nu știu dacă o să am timp să scriu. Prin urmare luați de bună avertizarea de vreme rea. Codul se instaurează începând de mâine orele 5.00 am și se ridică peste două săptămâni la orele 5.00 plm.

Vă dorez succeși, aide, pa!

15 comentarii:

  1. Poate daca erai mai serios si erai ales angajatul anului (sau macar al unei luni, chiar si Feb) te trimiteau in Thailanda. La anu sa fii mai sarguincios si sa te tii de munca nu de barfe.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pupa-le pe Jelen si Lav si din partea noastra!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am pupat numai Lav ca gazdele sunt nationaliste si regionaliste (LAV se fabrica la cativa km de aici)

      Ștergere
  3. Internet ai și în Vojvodina, instrumentul să-l ai cu tine...
    Plecași acu, când scrisesem o poezea ermetică, de înnodat mințile obosite. Și te-avusei și pe tine în minte când o scrisei, ai scris tu un comment la mine... Dar te întorci tu!...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am internet taman ziua cand trebuie sa fiu cu plugul in brazda. O sa incerc sa te citesc si sa comentez.

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Deja am sosit de doua zile in sat. Mai mare grija de mine de cat eu, cine sa aiba?

      Ștergere
  5. Io-s invidioasă oleacă. Să vezi atâta nație de bărbați buni de înmulțit chiar la ei acasă e ceva. Pe mine mă încălzea imediat vizita asta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma scuzi omico, dar te inseli, barbatii de prin zona nu sunt tenismeni de ai tai. Astia samana mai mult a lipoveni corciti cu dwarfii din LOTR.

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE