miercuri, 9 octombrie 2013

Ministerul Insalubrității

 
Pozele, atât cea de deasupra cât și cele două de mai jos sunt făcute cu telefonul într-o toaletă din Ministerul Sănății București. Nu este prima budă de lângă intrare și datorită pazei nu au acces în ea simpli trecători de pe stradă. Cred că e pe la etajul doi.

Pe lângă pișoarele defecte în care se lăfăiau coșuri de gunoi pline cu tampoane si hârtie murdară, în aceași toaletă erau aruncate niște kituri de aer condiționat defecte și un... aragaz?!



De mirosit mirosea ca în orice toaletă publică fără taxă, adică a căcat și pișat.
Restul clădirii la interior arată ca o extensie a acestui wc. Locul este infect, insalubru cu totul. Se fumeză peste tot și pute a pisică în călduri și a subsol de bloc.


Dacă anunțul DEFECT a fost completat  cu marker roșu, ce credeți că sunt cele două dâre maro din colțul rupt, ștampila ministerului?

Acum nu mă mai miră scârba cu care suntem tratați de angajații acestei instituții. Probabil toți se luptă cu icterul mecanic piept la piept, zi de zi!

8 comentarii:

  1. pot sa cred ca darele sunt niste umbre ?
    si ce dracului cauta cosurile alea de gunoi acolo ?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Umbre de caca?
      Ca să nu facă pipi careva din greseală in pisoarele defecte, ori daca face pipi sa-l...strecoare?!

      Ștergere
  2. iac !
    umbre de umbre, la ele voiam sa ma gandesc....mi-ai stricat viziunea, bleah !

    loool :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Exactamente: gradul de civilizaţie al unei ţări se observă prin atenţia acordată aspectelor "mărunte". Ca de exemplu igiena. Nu întâmplător casa ţăranului român are căcătoarea în curte. Pardon, rectific: în fundul curţii. Unde trosneşte, de jur împrejurul chichineţii ăleia de lemn, de zici că eşti în mijlocul acţiunii maronii. Popor de nespălaţi, de împuţiţi şi de retarzi civilizaţional. Şi care se uită la "Mireasă pentru fiul meu" ori reality-showuri contrafăcute cu balele curgânde.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu izmenele in mana se uita. Daca intrebi romanul ce doreste, auzi ca vrea inca un televizor. Ii trebuie unul si in cutia de PFL din fundul ograzii, ca s-a saturat sa citesca Platon cu ochiul maro. Vrea breaking news cand il taie burta.

      Ștergere
  4. Auzi, Radule, dar tu ce-ai căutat a te pișa la Ministerul Sănătății? Plus că buda aia e așa ca să arate cum nu se face. Ei, ca minister, trebuie să dea exemplu. Ăla era de „așa nu”. Îs convinsă că erau p-acolo pe la alte etaje și bude de „așa da”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut treaba, sa depun ceva icre, pardon acte. Si colegul s-a pisat in alta buda unde mi-a garantat ca era la fel de mizerabil.

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE