luni, 14 octombrie 2013

Doar dacă mă lovești mă știi a ta


 
Ce ziceți drăgălașilor de aptitudinile mele de profet? Ziceam vineri că Parascheva o bate la cur pe Elodia? Asta presupunea că minunea de caz va fi dezgropat. Exact asta s-a și întâmplat, Elodia a reapărut pe macat. Și cum încă, cu ceva fascinant!

Nu m-a interesat niciodată cazul judiciar și nici ancheta dispariției avocatei Elodia Ghinescu, însă ceea ce ni se relevă recent despre sexualitatea ei mă umple de plăcere. Tovarășul Pappilon este chemat să o încadreze în clasificările sale pe madame.
Iată fragmente dintr-o scrisoare a Elodiei către amantul ei din SPP, Ilie Cristian:
 
"Te-ai gândit că poate nimic nu e întâmplător, nici faptul că ne-am întâlnit în viața asta, nici faptul că simțim uneori ce simțim. (...) Poți să mă bați de să mă omori, că tot nu mă abțin...".

"Să nu te gândești la faptul că nu trebuia să facem acel lucru extrem pe care l-am făcut... Nici să nu te mai aud cu asta... Pur și simplu, am descoperit cu stupoare, uimire și șoc că acel lucru la limită, de care în mod normal mi-era jenă și de care râdeam când auzeam că alții îl practică, este felul în care eu mă simt bine pentru că tu te simți bine... «Mă simt bine»... Ce aiurea... Sunt în extaz de fapt...:)))... Știi că m-a durut maxilarul drept și azi?...:)))... Și fața mea speriată la care te gândești tu mereu... Da... Păi, cum voiai să fiu când m-am trezit imobilizată și plesnită???... Şi după ce câteva zile mi-ai sugerat că mă urăști și m-ai culpabilizat pentru stările tale??... Mă și vedeam învinețită și alergând în cămășuța prin hotel...:))))... Însă, baby, în ochii tăi am văzut altceva... Am văzut o nevoie puternică de mine. (...) Mai știi ce mi-ai spus atunci?... Mi-ai spus că doar dacă mă lovești mă știi a ta...".

Uite astea numesc eu fantezii BDSM transpuse în fapt la înaltă calitate. Foarte tare, nu-i așa?
Poate vi se pare irelevant jobul iubitului clandestin. Ok, atunci și jobul lui Cioacă este irelevant. Vezi să nu. Pe amândoi i-a ales Elodia dintr-un singur motiv: masculi care știu să dea cu pumnul. Tare și controlat.
După mine oamenii capabil de violență în scopul achiziției plăcerilor sexuale sunt cei mai interesanți. Mai ales în cazurile de crimă. Părerea mea. Fetili ce zice?!

sursa fragmentelor: realitatea
sursa foto: libertatea

18 comentarii:

  1. Hai sa ne limitam la "Mussssca-ma si fii brutal!" da' doar de partile moi si ascunse. Sa nu ne facem, dreaq, de ris..
    Estem nejte duamne!
    MD

    RăspundețiȘtergere
  2. zice ca sa ia cu ea in mormant toate efectele carora le-a fost cauza

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. habar n-am. magma si placile tectonice :)

      Ștergere
    2. Ani ce revelatie mi-ai provocat! Sa stii ca Elodia e ingropata in comuna Izvoarele din Galati. La fiecare gafa a politiei, procuratorii, sau cum mai scrie un ziar de ea, se rasuceste in mormant si gata cutremurul!

      Ștergere
  3. oamenii capabili de violenta is mai interesanti pentru cei cu interes. placeri si placeri. da' cum naiba vine sa faci din budoar ring de box, sa te umpli de vanatai si-apoi sa te pupi, nu stiu si nu vreau sa stiu. si chiar daca-mi explica cineva cativa ani in sir ce-i cu S&M, tot n-o sa inteleg, fie la ei.
    da' stiu expresia din batrani: "pe femeie sa n-o atingi nici c-o floare". acu' poate intelesul ei e absurd pentru unele carora le place mai mult sa primeasca un ghiveci in cap decat sa fie gadilate cu o petala. le place mai mult "da mama cu biciu'n mine, ca n'am ascultat de tine" decat buddha bar....si-apoi cand se ingroasa gluma, se supara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimic nou sub soare. BDSM e o practica sexuala veche. Parcticantii reactioneaza diferit. Barbatul pune basca in cap si trece mai departe, femeia se supara si dispare, sau moare!

      Ștergere
  4. Amu să mor eu dacă îmi mai pasă de Elodia, măi profetule. Fiecare cu problemele lui.
    Belle

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. Să îmi spui unde are loc Elodia, pe corabie sau aiurea.

      Ștergere
    2. Auirea cu restul "normalelor". Da, asta e normal la femei. Foarte normal.

      Ștergere
  6. SPP-istul îmi e rudă, e băiatul fratelui unchiului meu.
    oare m-ar fi invitat DD la TV pe tema asta, chiar dacă l-am văzut doar de două ori în viaţă :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că ai ratat la mustață celebritatea.
      Ia pune mâna (?!??) de îți fă o amantă masochistă!

      Ștergere
  7. Ce patesc avocatele ce nu sunt cuminti? bataitzaaaa! nenea cioaca? tu esti? v-am recunoscut dupa pata de igrasie!

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE