duminică, 13 ianuarie 2013

Cei şapte care au speriat Hotelul Mureş şi plăcinta interzisă!

   Oameni buni şi oame cu bidoane, aţi observat voi că oriunde te duci, oriune' ochiu' ţi-l arunci, vezi prima dată interdicţiile? Faza aiurea este că toată lumea îţi spune ce să nu faci, iar despre ce ai voie, nimic, canci. 
   După rebelion am fost iar o tură pe la Băile Felix, că la Sovata erau pensionarii mai iuţi la ofertă şi n-am prins loc. Şi ce credeţi că am vazut io după primul plojon în apa aproape îngheţată care trebuia să fie fiartă? O grămadă de interdicţii:
- Interzis săritul în piscină (ups!);
- Interzis cu mingea în piscina;
- Interzis cu copii în piscina;
- Interzis cu câinii în piscină;
- Interzis alergatul (ce?!) în jurul piscinei (aha!)
   N-am terminat de citit lista că de la etajul 3 a urlat o persoană la noi. Exact ca un cuc de ceas s-a retras înăuntru lăsîndu-mă perplex. 
- Mădălino, ce a zis tanti aia, că io am apă pseudotermală între scăriţă şi ciocănel?
- A zis să nu mai facem gălăgie, că a venit la odihnă şi tratament!
   Ok, să ieşim din pizdcină şi să dăm o tură prin bordel.
   Hotel Muieş ar trebui să se numescă acest aparat comunist de muit fraierii care îi trec pragul. Preţuri medii, servicii sub 0, pretenţii gârlă. Angajaţii par cu toţii a fi ai lui Ion Iliescu copii din flori. După ce am platit mic dejun bufet suedez avans 5 zile, a doua zi ne-am pomenit în faţa a 4 farfurii cu mezeluri uscate rămase de ieri. Cică numai noi am rămas în hotel şi nu pot face bufet suedez pentru 4 inşi
   Păi frînă nene, bani ai putut să ne iei; noi suntem 7, nu halim resturi oxidate aşa că scoate meniul să comandăm a la carte.
Zici că i-am dat chelnerului cu biciul pe spate, aşa a tresărit. Cu greu a găsit 3 meniuri care aveau exact 2 pagini şi ni le-a aruncat în scârbă pe masă. 'Reaţi a dracului dă turişti cu ifose, carili sunteţi!
   A doua zi chelner era chiar Ion Iliescu sau sosia lui. Cu zâmbetul de invitat minerii la ciomăgit studenţi ne-a întrebat:
-Voi sunteti cei 7?!
   Deci ni s-a dus buhul. Logic, în afară de noi hotelul era pustiu. Şi totuşi ni s-au dat camerele ciorchine exact la etajul unde este cartierul general al infirmierelor, pardon, menajerelor. Oficiul guralivelor era vis a vis de camerele noastre. În fiecare dimineaţă la 7.30 începeau să urle:
- Vasilicooo, unde eşti fă?
- La 4 fă Miaelooo!!
   Din nefericire hotelul fiind construit din betonnn....se aude tot, tot,că era să mă şi constip de frică să nu mă aud din recepţie trăgând o başină! Că prin beton se aude, pricep, dar cum naiba pute a mâncare la etajul 4, mai ales că teoretic nu mai aveau pentru cine găti? Probabil cameristele îşi făceau câte o ţâţă de puică la gratar în balconul de la ghena. Dacă tot ne sculau alea, ne duceam la bălaceală.
   De pe 2 ianuarie până pe 7, apa din piscina exterioară s-a răcit cu câte 2-4 grade pe noapte. Presupunând (prin absurd) că la venire apa avea 35... eu refuz să calculez că iar îmi clănţăne dinţii. Oricum fetelor au început să le atârne ovarele şi nouă băieţilor ne-au ajuns coaele vecine cu amigdale de la apa aia rece.
   Ei, cam atât cu hotelul groazei. Felixul este destul de paşnic iarna. Parcul era gol, nuferii ofiliţi şi restaurantele pline.
   Am mâncat foarte, foarte bine la restaurantul Rustic unde vă recomand supele bob gulaş şi gulaş de vita, puiul cu lămâie şi roşii chery, apoi păstrăvul gătit în orice fel. După ce mâncaţi din astea o să aveţi vise erotice cu farfurii. Numai poponaşi să nu luaţi, că diferă reţeta în rău faţă de cum o ştim noi regăţenii. Adică nu au brînză sau or avea ppm (părţi pe milion).
   Şi dacă vă mai poate maţul, nu rataţi o plăcintă zdravăn mânjită cu smântână şi mujdei. Numai să nu va apropiaţi cu ea de magazinul din centru, vecin cu pensiunea Ami.
Pentru că:



28 de comentarii:

  1. Trolling on toppic, mi-ai făcut chef de papanaşi. Şi din ăia moldovineşti (fierţi) şi din ăia neo-munteneşti (adică la cuptor) că eu nu mai prăjesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le pui şi borânză? Că daca nu le pui, ies poponaşi! :D

      Ștergere
  2. Sper ca te-au tinut amigdalele contopite la portia de poponasi! :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu m-au tinut, ca nu am halit din aia. Doar am gustat cat sa confirm ca sunt naspetzi!

      Ștergere
  3. De aia ai fost disparut cateva saptamani. Am fost si eu la Felix acu ceva timp. Am fost cu o miss ceva. Era plata miss-ul (ca atatea alte miss-uri) dar am facut rost prin ea de o tatoasa beton. Uneori si platele sunt bune la ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, nu numai de aia. Am mai avut şi neşte trebi. Brava la tine că vanezi ţâţoasele cu scândura. oricum mai ţâţoasă decât MD, nu era nici una in tot Felixul. Aproape ne-au dat afară de la piscină pentru că atunci când înota fata asta pe spate, le intra apa ălora în bucătarie la demisol.

      Ștergere
    2. Nu uita........

      http://news.softpedia.com/news/10-Minutes-Of-Staring-Boobs-Daily-Prolongs-Man-039-s-Life-by-5-Years-72490.shtml

      Ștergere
    3. Ia uite la Pappi. Se băgă în seamă p-aci doar ca să-ți zică cum a pus laba pe-o țâțoasă. Asta așa, în treacăt, off-topic.
      Se putea? :P (semnul e pentru pappi)

      Ștergere
    4. Mitzaa, lasa futurile in pace ca acush zboara catre orizonturi mai... deluroase!

      Ștergere
    5. Ia uite la Coana Mitzaa. Se baga in seama pe aici CHIAR off topic macar m-oi da si la ea. Ok. Unde in Obor?

      Ștergere
  4. Cum dracului au oamenii puterea sa ramana calmi in astfel de situatii? caci eu m-am aprins inrositor de tare doar citind. acum trebuie sa ma duc la felix si sper sa mi se intample si mie la fel. dupa ce bubui toata statiunea aia, va anunt...sa mergeti, sa va simtiti bine. Cu drag, Dumitru Compliment.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am avut umorul cu noi. Chiar îmi doresc să faci valuri la Felix Dumitre! Parcă te chema Continent?!

    RăspundețiȘtergere
  6. Papillon, io-s curioasă: ce miss s-a lăsat dusă la Băile Felix în loc de Ibiza? Cumva Miss Mizil '76?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Extraordinar Oamo, tocmai mi-ai dat una peste ceafa ca in loc de Ibiza incurajez Felixul sa creasca!
      Ca sa stii tu, Ibiza e deja fumata, intreaba-l pe Mazare! Si tot pe ala intreba-l unde-si duce el missurile!
      :(

      Ștergere
    2. Miss Boboc de la o anumita facultate. Avea 18 ani. Ce vrea la 18 ani la Ibiza? S-o duca actualu barbat (daca are).

      Ștergere
  7. Inca nu ai intrat pe blogul meu ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Raducule, ce se intampla? De ce iti vin spammeri astia?

    RăspundețiȘtergere
  9. domnu', nu mai scrieţi? prestaţi mai des, vă rog, că mucegăieşte blogul :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu scrie ca e in excursii si calatorii. cum crezi tu ca fac scriitorii? crezi ca-ti povesteste aici ce-a mai vazut pe la televizor sau in statie la autobuz? tu vrei informatie originala, scrisa misto si in fiecare zi daca se poate. si pe gratis. mai du-te-n pula mea.

      Ștergere
    2. Nu mai poci bre, ca mi-a decedat inspiratia. Te rog io, dupa ce dai in pula lu Dumitru, sa-i dai un ciocan si din partea mea ca momental sunt ocupat.

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE