luni, 24 decembrie 2012

MD la magazinul de bărbaţi


   Ieri mă sună MD. Era în mall, la magazinul de bărbaţi, că erau oferte. Bărbaţii se terminaseră aşa că s-a apucat de cumpărat şosete şi cică să-i mai spun odată cât suport la labă şi dacă am alergie la caşmir.
   După ce ne-am certat pe texturi si culori, am trecut la dimensiuni. La culori a câştigat ea, cu replica: Radule, griurile nu sunt culori! La dimensiuni am cîştigat io. Adica  i-am spus: draga mea, dacă tot îmi iei şosete colorate în nşpe mii de nuanţe, ia-le lungi până la subsiori şi dacă nu mi se potrivesc în picioare, le folosesc ca fular de sărbători! Sau ia-mi şi nişte jartiere ori bretele pentru şoseţi, cum purtau gangsterii americani prin 1932. A tăcut femeea, să nu se certe cu nebunul. Azi imi zice:
   Ştii ca te-am sunat ieri de la şosete... Ca să-i fac unuia loc, mă apropii de stand, adun ce-am de adunat, le leg una de alta, le fac cârnat să un le pierd si plec, ţanţoşă, prin magazin. Bag de seamă că se cam uita lumea la mine, da' îmi ziceam "Mădălino, eşti dilie... ţi se pare!".
   Mai iau cîte ceva ceva, apoi într-un târziu merg la cabina de probă şi mă văd în oglindă. Pe burta  mea era un sticker mare: "şosete bărbaţi XX lei".
   Se lipise nemernica de tricou! Nimeni nu mi-a zis că am preţ de burtă, ori au crezut că la magazinul de bărbaţi, preţurile se pun din burtă, de către femei!
   Luviu, MD!
sursa foto

6 comentarii:

  1. Sursa foto nu? sau alea-s picioarele tale? :))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De pe net. de când îţi pasă ţie de asta?!

      Ștergere
    2. pai cum de pe net? textul e al tau?

      Ștergere
    3. Am pus sursa, carcotasule!
      Si da, textul este al meu si MD este pretena mea. Problem?

      Ștergere
  2. Mie întotdeauna mi s-au părut șosetele lungi extrem de elegante.
    Și sexi. Mai ales cele foarte colorate, sau doar negre simple.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi-a cumparat MD unele cu picouri albe, altele cu dungulitze fine si...si nu mai stiu. Dar sunt clar negre si maro.

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE