marți, 13 noiembrie 2012

Marţi 13 există!

Ăia care nu cred în treburile astea cu pisica neagră, oglinda spartă şi vineri 13 primesc o bere, iar ăia care cred, primesc un şut la ţurloaie, că numai din cauza lor au apărut ghinioanele pe lume.

Azi m-am urcat în autobuzul greşit, chestie de care mi-am dat seama doar când a schimbat traseul şi n-am mai recunoscut peisajul. După ce l-am prins pe ăla bun, aşa de tare m-am bucurat că am coborât din el două staţii mai târziu decât trebuia.

Aş fi coborât eu mai devreme, dar mă împresuraseră două controloare colţoase. După ce le-am arătat beletul care inexplicabil ajunsese într-o şosetă, am coborât şi le-am arătat degetul mijlociu, moment în care am primit un chiştoc aprins de ţigare drept în el. Bine că nu am scos limba la femeile alea!

Am ajuns târziu la întreprindere, iar baba de la poartă m-a notat la carnet. Şefa era creaţă de nervi, motiv pen' care m-a facut varză cu muci.

Am scăpat 10 stropi în chiloţi în loc de doi şi am pierdut un nasture important de la prohab, aşa că toată dimineaţa am primit admonestări că mă scarpin la pulpă.

Mi-am ars un memory styik de 8 GB, am greşit o virgulă într-un buget şi am făcut un decont păgubos  în urma căruia mi-a rămas gaură în portofel o ciută de lei.

Toate astea s-au întâmplat până la ora 11 dis de diminee, oră la care subit răutăţile au dispărut. Da' mie parcă tot nu-mi vine a crede că s-a terminat cu ghinioanele.

Are careva idee dacă alea 3 ceasuri rele sunt lipite între ele, sau e vorba de 180 minute disipate pe întreaga zi?

Aştept răspuns urgent, că am programare la frizer şi la stomatolog. Să mă duc, să nu mă duc...

13 comentarii:

  1. Culca-te, maine e o noua zi. Ghinioane noi si tot asa....

    RăspundețiȘtergere
  2. vezi, dacă te duci la dentist şi primul lucru care te întreabă când te aşezi în scaun e "Is it safe?", ia-o la fugă! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Io am un prieten care, in ultimi ani cand a picat marti 13, a avut accident cu masina...chiar de doua ori, cu toate astea io revendic berea, balariile astea nu functioneaza decat la unii. :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Bere? Iar bere? Uitaşi de ce ai păţit data trecută cu berea?

    Mai bine nişte iaurt pro-biotic.



    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE