miercuri, 7 decembrie 2011

Europa salvată de Moş Crăciun

Europa v-a fi salvată de Moş Crăciun.
Bineînţeles că visez. Dar să ştiţi că nu ar fi imposibil dacă Moş Crăciun nu ar avea treburi mai importante de făcut. De exemplu anul ăsta Moşul are de cărat la copii 'jdemii de tone de aifoane, tablete şi laptoape. Că doar nu le-o aduce copchiilor turtă dulce, căluţi din lemn şi puşcoace cu doape. Exclus. Anul ăsta moşul are un job teribil de periculos. Riscă bietul de el să moară intoxicat, sfârtecat, trăznit, atomizat de minunăţiile cărate în sac. Pericolul devine evident imediat ce te uiţi la etichetele jucăriilor fabricate 98 % în China. Am eu impresia că daca i s-ar da de ales între a umbla cu bombele mai sus enumerate în spinare şi a salva Europa, ar lăsa treaba cu împărţitul darurilor pe seama părinţilor. Pardon, a elfilor. Ba mai mult, cred că ar face schimb de job cu Grinch. Eu chiar sper să facă trocul ăsta. Cred că pentru el care trăieşte de atâtea secole în Laponia, să dezgheţe nişte economii şi să îngheţe nişte datorii ar fi margarină tartinabilă. Adică o chestie extrem de sănătoxică şi uşoară. N-ar avea mare tofu de facut. Ar trebui doar să dea grecilor mai multe farfurii, să taie francezilor din tocuri, italienilor din pensii, nemţilor ca şi austriecilor din bănci, şi englezilor cu tot cu irlandezi din orgolii. Iacă aşa! Şi la final, să dea tuturor românilor câte un neuron în plus. Ultima este aproape misiune caritabilă dacă ţinem cont că mulţi dintre conţărani se poartă de parcă nici nu posedă vreunul. Sună incredibil? Păi cine crede în Moş Crăciun să facă bine să o creadă şi pe asta!

4 comentarii:

  1. Deci de aia nu mai vine Moșu la mine anul aista? Că e ocupat să salveze Europa? Ptiu, drace, și io am fost chiar cuminte! Și m-o și exorcizat unul, chiar credeam că am noroc!

    RăspundețiȘtergere
  2. De la mosi sa astepti doar barbi Oamo! :P

    RăspundețiȘtergere
  3. moshulika ala roshu de craciunm nu va arunca sacul plin de cadouri generatoare de progres pt omenire la 56B. va cantona pe domnul ren, la horn, si il va defeca drept in centrala:)). si rasul lu' nenea moshu roshu craciunat si cracit pe trasura zburatoare se va auzi prin aerul inghetzat! ho ho hooo:)

    RăspundețiȘtergere
  4. mircea,
    suna cam horror ce zici tu acolo. Parca mai naspa decat ce scriu eu! :P

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE