vineri, 11 februarie 2011

Parcat ca pula


Uite asa patesti daca parchezi ca pula. Probabilitatea ca soferul sa fi fost o doamna cu extensii la unghii, prea lungi pentru a tine volanul este > 99%. Dar cum naiba sa cladesti o pizda din zapada?!

8 comentarii:

 1. Buna Seara!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 2. Paai?? Nici nu trebuie sa-ti mai pui intrebarea cum cladesti o pi@da din zapada - este gata parcata! :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu era bre anonimule. Aia trebuia săpată. Nu te grăbi că acuş vine iarna adevărată şi te poţi parca unde vrea neaua ta!

  RăspundețiȘtergere
 4. Bă nene, de ce nu te omori? Așa, în contextul evenimentelor din țară. Mădălin.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Uite ca nu vreau ma nene sa ma omor in context. Io astept motive subiective si personale sa crap. :P

   Ștergere
 5. Nu pricep ce le place la omini postarea asta de a ajuns in top?! O fi de la iarna?!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Iarna-i grea omătul mare, dar asa o p@la mare nu am mai văzut :))) Arina

   Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE