vineri, 24 septembrie 2010

Marul


Wili: buna dimineata!
Eu: buna o fi la tine
Eu: si dimineata, tot acolo...
Wili: da la tine, de ce nu este?
Eu: nu, ca este 11 si sunt nervos
Wili: pai ce ai patit?
Eu: Eh, tocmai mancam cu pofta un mar cand am observat ca este locuit. M-am incruntat si m-am privit ochi in ochi cu chiriasul inelat!
Wili: hi hi hi, avea ochii holbati?!
Eu: migdalati, negri...oricum carnos, bine facut tipul. De la prima vedere a fost clar ca nu pot sa-l inghit
Wili: mai ales ca esti vegetarian...
Eu: corb la corb nu scoate ochiu'
Wili: dar las' ca un pic de carnita nu face rau niciodata
Eu: deh, vorbeste pt tine
Wili: un pic de carnita zemoasa....cu gust de mar...
Eu: mah, pe mine nu chiriasul m-a deranjat ci mobila din garsoniera. cam veche, cam muceda
Eu: neagra...
Eu: grrr
Wili: hai ca revin
Eu: revino! daca nu raspund, probabil a castigat el :P

Un comentariu:

 1. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE