luni, 23 august 2010

Berea Mucegi, Bucurengi si Shiucu'


Cu trenul betiv Mucegi-Shiuc-Bucurengi ajungi la Stinx din gard in brand.

Azi ma leg la cap dupa o promotie la bere. Nu fac turban ca beau. Cred ca n-am receptat bine reclama aia cu “consumul responsabil de bere” pentru ca de la atata responabilizare lui Uratescu ii tremura vocea mai tare decat mana. Ma trage capul in jos de zici ca-i plin cu pilitura si masa e magnet din ala de macarale. Cu un ochi in cafeaua fara sare pe care refuz sa o beau la usa wc-ului impreuna cu ala de i-o trage prenuptial lu fi-mea, ma stramb la reclama cu Stinxul. Iar sa cacat nevasta-mea. Am Belitaroma. Ma gandesc cat de bine este sa faci alpinism cand esti mahmur sau si mai bine beat curca. Si pentru ce toata ciroza asta? Pentru niste baxuri cu apa si caramel alcoolizat. Sau pentru niste triciclete pe care beutorii de bere nu se vor urca decat sa dea bine in urmatoarea campanie. Stiu ca sunt gretzos si caut nod in bambus. Dar cum naiba sa ma trezesc cand ma imbata astia cu reclamele. Ma ametesc ca sa ma faca sa asociez berea cu fotbalul, cu alpinismul, cu pH-ul apelor si mai nou cu silvicultura. Pun pariu ca Bucurengi nu bea bere in timp ce infige puietzi. N-ar mai fi sexi plin de Shiuc, oricat ar sta cu basanaul in sus. Dar daca o sa castig? N-am io noroc. Si daca as castiga Dacia aia, n-as mai putea sa beau, ca-mi salta astia permisul. Lasa ca o vand. Pana mea, cui pe cui se scoate si daca nu joci nu castigi!
-Alo chelner, mai ada-mi un Mucegi si dopul ca vreau sa ma scot! Nu mopul mah...ca nu sunt schelet. Cum adica s-a terminat promotia? Ada o bere la care este promotie. N-ai?! O bautura racoritoare, un Coco-Cico, ceva de razuit, clipit, presat, SMS-uit...nimic?! Ai bai, faci misto de mine...Pai ce sa fac verule cu solutia de scos pete?!
Serios mah, ma curata si de pacate?!
Bere, bere, iar vad elicoptere. Ma duc la buda vere. Promotia o cere...
Marsh potaie, ca abia am dat cu Ganesten!

3 comentarii:

  1. Dragul meu,baera este considerata aliment,stiai asta,cred...dar daca o bei la "promotie"de dragul reclamei...Buda si Sidaetha,sunt alaturi de tine!
    Asa ca ia totul meticulos,ca de aia esti inginer,nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. @ radu adrian,
    Normol ca berea iaste aliment, dovada ca ingrasa ca dracu, te face sa arati ca Budha si iti tapeteaza buda daca mananci prea multa.

    @ mircea,
    Janial ar fi fi daca as fi platit sa beau berea aia! Asa...e doar jenibil!

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE