joi, 12 noiembrie 2009

Ultima copita-n bot


Revin la balaceala asta cu gripa porcina, pentru ca m-a inebunit un bou de dimineata. Asta e convins ca gripa porcina este reala, letala si catastrofala. Vrea sa-si vaccineze toata familia si sa ma convinga si pe mine, ca sa elimine orice risc.
Mai prietene, sper ca ti-au mai supravietuit cativa neuroni, cat sa accepti teoria psihozei alimentate de mass media. Iti atrag atentia ca in ziua de astazi stirile se fabrica. Daca esti de acord cu acest lucuru, trebuie sa fii de acord ca fiind fabricata, stirea devine marfa care necesita o piata. Cineva o vinde si tot acel cineva trebuie sa profite de pe urma ei. Clientul esti tu. Ajung astfel la minunatia aia de vaccin servit pe tava atat de rapid de companiile farmaceutice. Ani si zeci de ani le-a trebuit sa dezvolte vaccinuri dovedite a fi frectii cu Diana la picior de plastic. Si acum vin sa combata ditamai “pandemia” cu unul testat mai putin de un an?! Nu te intrebi cine castiga? Alta intrebare: este vreun vaccin antigripal eficient?! Raspunsul logic este, nu. Ia zi tati, ai antivirus la calculator; are update facut? Cat de protejat te-ai simti stiind ca ultimul update dateaza de anul trecut?
Nu crezi ca exista conspiratii, pentru ca guvernele ne vor binele si sunt alese de tine?!
Imi pare rau sa te contrazic prostule, dar exista o conspiratie. Este conspiratia banului si a profitului care calca in picioare orice lege si urma de omenie. Este conspiratia minciunii ridicata la rang de arta pe care o poti detecta simplu schimband canalul la Tv. Priveste reclamele unde ti se alatura cuvintele sanatos si frumos langa orice produs de vanzare, de la margarina la botulina.
Astazi copilul iti cere ultimul model de Barbie care bea Cola, se caca jeleu si se pisa din picioare?! Maine influentat de reclame o sa-ti ceara un implant radioactiv sau o bomba cu defragmentare.
Este conjuratia imbecililor care poarta si va indeamna sa purtati o masca data gratis de Sensiblu in Gara de nord; masca ce a fost creata sa opreasca transferul bacteriilor si care are 0% eficienta in a opri virusii. Nu uitati sa o imbunatatiti un pic. Nu ca Botezatu cu nestemate ci cu o supapa ca sa puteti trage din tigara. Pentru tarfele de pe centura recomand o supapa mai speciala. Imbecilii care cumpara masti in loc sa cumpere un chil de mere sau kiwi au tot dreptul, sa se imbolnaveasca de orice forma gripala. Cretinoizii care balesc la sticla de tuica dar vomita cand vad un brocoli, au tot dreptul sa moara, pentru ca betia este dementa voluntara!
Prietene, virusii zboara dar nu se mananca iar godacul desi se tavaleste in noroi, te ataca cel mai rau la cantar.
Sper ca la Craciunul asta, sa-ti traga porcul o ultima copita-n bot si ajuns la urgente, sa te declare aia suspect de aviara. Si tu, bineinteles sa-i crezi! Pentru ca ai creier de gaina, mananci cacaturi ambalate in poleiala si cand faci un amarat de ou plin de cacat cotcodacesti ca sa te vada lumea cu nadragii in vine!
Hai fugi, fugi ca se da gratis un nou vaccin la Mall!
Sa fii sanatos!

2 comentarii:

  1. Radule inafara de retorica asta frumoasa afla ca in tara noastra nu este disponibil vaccinul pentru cumparat, deci mercantilismul cade.
    Cand folosesti antivirus crack-uit, adica furat, sa nu te miri ca nu e eficient pentru ca el de fapt costa bani. Oamenii aia care l-au dezvoltat au muncit. Tu vrei sa-i furi?
    Tu calci in picioare si legea si omenia cand vrei sa iei produsul muncii unui om fara sa platesti. Esti un hot, unul cu pretentie socialista si eventual cu indemnuri moralizatoare! Defapt esti doar un hot!
    Reclamele deja au semn distinctiv. Mai mult, se publica cel mult 12 minute pe ora. Daca nu vrei sa te uiti la tv inchide pur si simplu. Nu-mi spune ca se poate fara reclame, foarte bine delimitate si prezentate ca si ceea ce sunt, adica reclame!
    Copilul o sa-ti ceara tot timpul absolut orice vede. Vrei sa-mi spui ca era mai bine pe vremea comunistiilor cand nu era nicio jucarie interesanta? Asta vrei sa-mi zici? De ce nu vorbesti tu cu copilul si dai vina pe abundenta? Dai vina pe posibilitatea de alegere!
    Radu tu faci misto de o posibilitate foarte clara de a muri. Daca tu crezi ca nu o sa mori, mai ales la cat de sfrijit esti, joaca-te! Eu mi-as pune masca! Reduce cu minim 30% pericolul. Ce sa te mai citesc pana la capat. In concluzie esti populist, suferi de teoria conspiratiei si uiti unde sa tragi linie!
    Ma plictisesti cu articolele tale pseudointeligente gen Green Peace. Mai du-te dracu si mai baga-te pe foc din cand in cand.
    De la tabloul meu ti se trage!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai Lorendo, daca ti-e rau, vomita! Dar nu ma pune sa te tin de frunte, ca borasc si io!
    Punctual:
    * AV meu este gratuit si zilnic updatat prin gratia Avira, caruia o sa-i fac reclama gratis in acest moment.
    * Reclama a inceput si s-a terminat in fraza de mai sus, lucru pe care la Tv nu toata lumea reuseste sa-l perceapa. In 12 minute pe ora inmultit cu nu stiu cate ore petrece rumanul la tv, reclamele alea or sa-i printeze mesajul direct pe creier. Problema nu este papusa care mananca sarma ghimpata si se caca sina de cale ferata ci reclamele mincinoase la produse farma si alimentare.
    * Se pare ca deja te-au convins ca ca samponul pentru creier este singura solutie pt o viata responsabila si fara matreata pe constiinta.
    * Nu sunt sanse sa mor de gripa asta mai mari de alte cateva mii de infectii virale.
    Masca o sa-mi pun doar cand ti-oi desface capacul sa vad cum ti-a netezit o conspiratie inexistenta creierul.
    PS: Ai gresit blogu'. Pt. tablou trebuia sa ma ucizi pe HabuSake! :P

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE