vineri, 14 noiembrie 2008

Mihaela Radulescu si teava de Otel


Nu am preocupare pentru relatiile mondene, babele violate, tapii logoditi si mustele decapitate intre dintii presei de scandal. Dar cateodata fiind rautacios din fire nu ma pot abtine sa nu scuip, ca sa nu inghit o flegma prea vascoasa care deja s-a racit. Atunci arunc punga de bomboane agricole peste bere, dau drumul la catarama, si ma uit la stiri. Eu deobicei deschid televizorul ca sa vad daca n-am uitat cumva sa platesc cablul. Si totusi in scurtul timp cat fac inventarul programelor (69), apuc sa aflu mai mult decat imi doresc.
Uite asa am aflat ca febletea mea, Mihaiela Radulescu, s-a saturat sa-si ia elan si lipsita de detenta a sarit din lac in putza. Am fost tot atat de dezamagit ca atunci cand am aflat ca s-a maritat Whitney Houston cu Bobby Brown. Este adevarat ca am iertat-o pentru tradare cand am auzit ca ala o batea cu cureaua de la ceas, dupa ce-i utilizase geamul ca sa traga cocaina pe nas. Apoi m-am gandit cum o batea Ike pe Tina si cum facea George Michael vocalize prin boscheti si am devenit foarte indulgent. La urma urmei nu-i anormal sa pui elanului coarne, si daca tot o faci, gasesti un caprior tanar.
Tinand cont ca la ora actuala capul de afis este tinut de Monica lui Columbeanu si, neavand chef sa treaca drept biosexuala, vedeta de la Budinca in Vanilie, a trebuit sa se laude si ea cu ceva. Si-a tras amant filiform cu un deceniu mai tanar ca ea, ca se poarta astia cu...marja mare. Fara sa fiu urmasul Mamei Omida, va pot spune ca relatia asta este destinata sa fie o stea. Adica o sa straluceasca discontinuu, pe intuneric, cand nu ai altceva de privit la TV. In scurt timp o sa paleasca si o sa apuna mai intai in presa si dupa aia in privat.
Este logic ca acum fiind proaspat despletita, Mihaiela ii spune bibicului Dany Otel, dar dupa ce fierbinteala o sa-i decaleasca teava, treptat va deveni Dan Iote-l, ca la sfarsit de relatie sa fie acuzat de ejaculare precoce si sa devina...Dan Iutila. Recunosc simptomele de la relatia cu Juniorul Banica, baiat mai mult romantic, care de atata tinut microfonul cu ambele maini sub nas si purtat pantaloni intrati la apa, a racit la maleole si a renuntat la areolele creolei. Urmatoarea relatie a fost cam tot atat de lunga pe cat de groasa se facuse gluma in precedenta. Si uite asa executa diva dansuri de societate la teava de otil.
Deci recapitulam: Stefan o impingea (cu pumnul), Elan o impungea (insuficient), Dany o...iutea (unde?)!
Festina lente, Dany boy!

4 comentarii:

  1. Îl va schimba, evident, pe Dani boy, după ce se va plictisi de el; sau el de ea; ceea ce nu o va afecta prea tare, că lumea plină...
    A! Ai pomenit, cumva, în postare, cuvântul "decenţă"?
    Deviza este alta, acum: "trăieşte-ţi viaţa şi... nu lăsa pe altul să trăiască"! :)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Si uite asa am devenit si sursa ta de inspiratie!! Doar ce am scris in blogul meu despre un anume Radu cu pula bleaga si ai si aparut cu postari despre "tevi de otel". Apararea are cuvantul :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Foaie verde foi de dud/Stati pe loc ca io ma ud!
    Unul o boteaza pe aia bleaga si altul spune de ceva de Otel....deci m-am bulversat de totului tot! Da ma dar merge priza de la ceas? Merge!
    hehehehe ti tzuc breh. Mi-a placut rau de tot textul. Nu te lasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. huhureaza,
    n-am curaj sa scriu decenta alaturi de monden. Pupic pentru tine!

    ursu,
    sa te mut la marmacie! Nu te mai gonfla in blana ca pierzi toti purecii. O sa vezi ca n-am nevoie de inspiratie de la tine, cum n-am nevoie musai de pornoace pt laba :P!

    Sorana,
    scaunul tau o sa mucegaiasca foarte curand la ritmul in care o sa te uzi, caci am de gand sa scriu niste chestii sculatoare la cer. Holbam-as in priza ta ca un melc electrician ce sunt:P!

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE