vineri, 27 mai 2016

Trei milioane de fraieri


Trei milioane de români vor ca în România, căsătoria să fie consimțita între soț şi soție, nu între soți, cum prevede Constituția în acest moment.
Trei milioane de români încearcă să le interzică drepturi niciodată avute altor două milioane de români. Asta dacă estimăm că populația LGBT ar fi 10% din totalul populației României. Care ar fi fost 20 milioane prin 2011, și nu știm cât mai este acum. Dar dacă ar jumate, adică 5%, ar fi un 3 la 1.

Asta consideră important trei milioane de români, ca ceilalți două milioane sau unul câți or fi, să nu se căsătorească. Ca să nu se înmulțească, zic unii.Sau invers, ca să nu împiedice înmulțirea neamului, zic alții.

Domnilor și doamnelor habotnici, dacă vă sperie atât de tare homosexualii, lăsați-i să se căsătorească! Obligați-i dacă puteți! Căsătoria e cea mai cunoscută cale de a destrăma un cuplu.

Oare BOR, are o statistică a semnatarilor petiției? Sunt curios dacă prostia e mai deasă la oraș sau la țară, dar totodată sunt conștient că oricare ar fi rezultatul o să mă doară. Deja avem dovada că populația României conține trei milioane de fraieri.

Prostia e molipsitoare și face prăpăd printre români. O fi pentru că sunt stropiți și în biserică și în spitale cu aceiași apă chioară?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMENTARII MUCEGAITE