miercuri, 23 martie 2016

Hai sictir, teroriști arabi musulmani!


Politicienii europeni au atins un înalt grad de ceva ce numai religia a inventat, care se numește preacurvie în fariseism. Politicianul nu simplu curvește, ci cam prea curvește intelectual vorbind pentru că ultima găselniță a E Uro politicianului este dresura de proști miloși și comozi.

Pentru această categorie specială de proști pioși, politicianul european inversează rolurile dintre agresori și victime dând vina pe ceva difuz numit sistem. Fabulos este faptul că el este parte de comandă și control a acestui sistem și nu o bucată de plastic oarecare de la periferie, cu rol mai mult decorativ decât funcțional.

Conform acestei perverse inversiuni, victima are întotdeauna o vina, agresorul a fost forțat să comită crima de o conjunctură gen foame/sete/unghie încarnată/lipsă pastă de dinți cu fluor...
Înțelegeți, agresorul e de fapt o victimă a sistemului, iar sistemul suntem noi, dar nu "noi" cu ei inclusiv, ci noi ăștia care nu avem nivelul necesar de tâmpeală ca să vedem că unul care bagă cuțitul în om nu e criminal și punct.

Altfel spus, ăștia de trag cu AKM-ul în oameni la întâmplare pe stradă, ăștia de se aruncă în aer în aeroport, în tren sau metrou, sunt ei vinovați, dar foarte puțin. Cei vinovați cu adevărat suntem noi care nu le înțelegem păsul, cultura, vidul din cap presiunea din coaie. Vinovați suntem noi, ăștia care n-avem chef să regresam 400 de ani, noi ăștia care nu mutilăm oamenii și statuile, noi cei ce utilizăm furculița și hârtia igienică și nu ne căcăm în piscină. Noi suntem vinovați că ei sunt neintegrabili.

Tragic este că printre noi chiar există oameni care pun botul la vrăjeala asta. Sunt cam aceiași categorie de persoane miloase care au în loc de craniu, un plutitor din ăla de la bazinul Wc-ului. Sunt persoanele care se înduioșează maxim la imagini cu căței și pisoi flenduroși, ori la copii urduroși de oriunde în afara ariei lor de acoperire fără să țină seama ca în adăposturile și orfelinatele vecine gem de orfeline. Sunt ăia care au câte un ecran TV în fiecare încăpere casei, cu excepția toaletei unde merg cu tableta după ei.

Băi ăștia care confundați corectitudinea politică cu sinuciderea, ați observat cu câtă obstinație se feresc creatorii de informații să pună în aceiași frază definiția corecta a acestor dușmani ai omului? Trei cuvinte ar trebui să conțină frazele lor când vorbesc de autorii crimelor: teroriști arabi musulmani!
Nu se poate? Hai sictir băi!


foto: bbc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMENTARII MUCEGAITE