luni, 25 ianuarie 2016

Cum rămâne Angelo, mai primim cote de refugiați, sau ne facem singuri parte?


De la madame Merkel și Reker aud că lumea întreagă este într-o mare eroare, spălată la cap cu șamponul numit manipulare. Dar dacă tot suntem noi spălați pe creieri, de ce fac guvernele perdele de mătreață utilizând presa?

Conform politicienilor de stânga, se pare că arabii luați la tonă cu titlul de refugiați nu violează, nu bat femei, nu fură, nu se cacă în piscine și de fapt se integrează de minune în Germania, Danemarca, Suedia și alte țări cu climă rece dar inimă iubitoare.

Sunt de acord cu tot ce se spune la nivel oficial, cu o singură amendă. Vă rog frumos să le spuneți din când în când, numai din când în când musulmani, să nu uite lumea că religia e o problemuță, care minimizată la intrare, face ditamai gaura la integrare. Fix ca un glonte exploziv.

foto: comisarul.ro

3 comentarii:

  1. Samponu ala e ditamai detergentu, face circumvolutiunile albe coala si scrobite, sa patineze orice informatie pe ea. Aia cu piscina n-o stiam, in rest avem de toate si noi. Presa lucreaza cu materialul clientului, pai la asa un creier pe ce mai faci matreata? Ortodocsii or sa se mute in Romania, aici mai avem biserici, inca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Belea mare și cu ortodoxia, că au inceput iar sa exorcizeze demoni! :)))

      Ștergere
    2. Puteau sa exorcizeze si altceva? Savarine?

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE