luni, 5 octombrie 2015

Ați mințit poporul cu Madagascarul!


Mulți cretini pe lumea asta cred că părerea lor este relevantă (eu inclusiv!). Da, dar dacă unii sunt benigni în irelevanța lor (tot eu), alții sunt adevărate cancere ce ar trebui extirpate. Din categoria asta fac parte decerebrații cocoțați în diverse posturi de onoare sau de decizie, de unde nu împrăștie asupra lumii decât prostie și oroare.

Un astfel de nene consideră că animația Madagascar a făcut un mare deserviciu acelei țări insulare ce stă în coasta Africii!

„Domnul Willem van Milink, reprezentant al Programului Alimentar Mondial (PAM), al ONU, spune 
că filmul de animație "Madagascar" este cel mai rău lucru care i se putea întâmpla acestei țări.””...filmul a pus această țară pe hartă "din motive greșite"... populația din Madagascar trăiește în sărăcie, uitată atât de propriul guvern, cât și de comunitatea internațională”. Sursa: mediafax

Stai așa, cum?!

Primul gând: ce are sula cu prefectura? E vorba de o franciză de desene animate ce urmărește aventurile unor animale, a cărui acțiune în marea majoritate a timpului, nu se întâmplă în Madagascar. E mai săracă lumea din Madagascar, după desenele astea animate?

Gândul doi: nenea ăsta e berbec, sau e român? Că numai românii acum două decenii se dădeau cu bucile de pământ sa nu-l mai confundam pe Dracula cu Vlad Țepeș, că nu suntem o nație de vampiri.

Gândul trei: presa românească ne povestea nu de mult că:„Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, revenit dintr-o vacanţă în Madagascar, a spus că a fost foarte mulțumit de cele întâlnite acolo, de climă şi de localnici, care erau relaxați, şi susține că a avut sentimentul că era privit de băștinași ca un colonist din anii '30.”

Ei bine, abia asta face rău imaginii acelei țări: King Julien "dă Costanța” în chiloți printre lemuri!

4 comentarii:

COMENTARII MUCEGAITE