miercuri, 5 august 2015

Căcatul se întâmplă cu discreție


Ghiță abia se târa pe șoseaua încinsă cu ochii pe jumătate închiși când l-a văzut aburind în mijlocul drumului, mare, ciocolatiu cu ceva galben în creștet. În mod sadic la călcat trecând înainte și înapoi peste el. De două ori.
A doua zi povestea la crâșmă:
- Practic căcatul ăla mi-a sărit în față de nicăieri. La viteza aia n-am mai avut nici o șansă să-l evit. Era peste tot, în jurul meu. Mi-a intrat și în gură. Nu e vina mea, cred că vecinul Costel...


Toți știm că pe drumul vieții rahaturi se întâmplă. Dar dacă tot mănânci căcat, mănâncă-l cu gura închisă! Discret, da?!

sursa foto: Recenzii

12 comentarii:

  1. Ca reprezentant al Breslei Mancatorilor de Cacat din Romania declar ca acest articol nu se claseaza la standardele inalte pe care asociatia noartra pe promoveaza si este si antisemit, deci 6 ani de puscarie fraiere!

    RăspundețiȘtergere
  2. Din nou, de ce ti-ai pune cititorii sa selecteze imagini cu avioane nu stiu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum cu friptura, ia sa vedem ce mai e pe meniu?!

    RăspundețiȘtergere
  4. Biciclete motherfuxere, 2 headshot-uri, 800 damage!

    RăspundețiȘtergere
  5. Deja ma simt prost ca nu mai imi dai nici un joc sa ma joc!!!! Freeedom!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma scuzi! Am fost campion la salata! Era cat p-aci sa bifez si tortul! Chestiile astea devin din ce in ce mai diabolice! Daca comentariul asta nu apare inseamna ca am gresit la cele 300 de moduri in care se poate face operatie pe cord deschis! Dar nu cred, ca sunt beton la asta!

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE