miercuri, 27 mai 2015

Poză în sistem


Azi m-am simțit ca la poliție. Am fost chemat la resurse inumane și fotografiat. Pentru baza de date video a explicat șefa de la personal. Camerele video vor putea astfel sa va identifice oriunde pe perimetrul Uzinei. Aha, deci. Bine că nu ne amprentează. Încă.
- Am voie să zâmbesc am întrebat eu un pic colțos?
- Ia poftim, a zis șefa știind că mai degrabă o să vadă un triplu Toulouse combinat cu dublu Axel de la o varză murată, decât un zâmbet reușit de la mine!
Deșteaptă fată, se vede că e școlită la fabricile alea bune de HR.
- Zâmbește! Cling!
- Ei, cum am ieșit, Ok?
- Mhmm.
Nu m-am uitat la poză, aștept să se coacă vișinele întâi! Sunt încă valabil în sistem. Îi sunt necesar, o știu. Asta nu-l împiedică să mă mototolească cum vrea el, în timpul utilizării.

6 comentarii:

  1. Dacă n-o să te vadă în perimetrul uzinei poți să le spui că în ziua respectivă n-ai zâmbit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aveam și noi la beredeu o aplicație d-asta de HR cu poze. Nu știu ce scop declarat avea, dară io o foloseam în felul următor: să zicem că un coleg de la Cuca Măcăii îmi trimitea un mail cu nu știu ce solicitare, io căutam repede în aplicația aia cu poze să videm cât de prezentabil e musiu. În funcție de poză ieșea mai un flirt, mai un chemat toate gagicile din zonă să-și dea și ele cu părerea despre al nostru coleg de la Cuca Măcăii, mai un hlizit de om prost în fața calculatorului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia să cer și eu parola la server să mă hlizesc cu colegii!!!

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE