luni, 20 aprilie 2015

Fălci

Alo, poți vorbi? Trebuie să-ți spun ceva, dar să nu dai din casă pe la băieți. Ok? Deci am o problemă. Știi că ieri a fost aia mică la mine. O știi cum e. Așa... Și seara am mâncat ceva, eu am băut o bere ea un suc, am făcut niște floricele și ne-am băgat în pătuc. Ea zice că n-are chef să stingem lumina. Stai bă să-ți spun! Așa... Și am zis să vedem un film. După o porcărie pentru copii ea insistat să vedem "Fălci". Nu știu unde naiba a auzit ea de filmul ăla. 

No, acum ce să fac, după ce am întrebat-o de trei ori dacă e sigură că vrea să vadă așa ceva, am pus filmul, ne-am luat frumos în brațe și... Ea a adormit pe la faza când l-a rupt rechinu pe căpitan în două, eu n-am mai dormit de atunci. Cum care-i problema mă? Cum îi spun io unui copil de 10 ani că n-are voie la filme horror, că-l sperie de moarte pe tac-so?

9 comentarii:

  1. deci vorbesti la telefon cu boemul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce-aveţi cu mine, dna. prof... ăăă lector? fi-mea are 7 ani :)

      Ștergere
    2. stiu domnu boemu'. da' nu era etic sa dea datele reale. dupa cum etic nici la dtale nu este... n-am crezut ca te-a lezat asa rau ipoteza :)) , incat sa te dedai la in carotida mea. n-o sa mai pot scrie omului asta pe blog de-acu'!

      Ștergere
    3. Apăi bre boemule și stimată chicătură, io scriu SF-uri pe aici și voi vă atingeți la deontologie...
      Puțină decență-n sporu' meu!

      Ștergere
  2. O fi fost horror când l-au făcut. Sau perceput așa. Acum n-ai fi dormit de râs. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. :)))
    Si totuși, unde i problema ? :D

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE